0

ölmeden önce gitmek istediğim yerler arasında türkiye bölgesinde özellikle karadeniz ve doğu bölgeleri yer alır doğasıyla harika olduğu bilinir bu tür yerlerin özellikle karadeniz bölgesini çok merak ediyorum ve görmek istiyorum. ayrıca yurt dışına gitmeyi oraları gezip görmeyi çok isterdim. mesela venedik, norveç, finlandiya, küba gibi ülkeleri görmeyi çok isterim. özellikle norveç soğuk ama doğasıyla harika bir yer daha önce seyretmiştim öylesine güzel ki orada olmayı ve oraları görmeyi çok isterdim bçkeza yine finlandiya eğitimi ile meşhur bir yer bu bakımdan merak ediyorum küba da ki yaşanmışlığı ve şehri de merak ediyorum inşallah birgün gitmek nasip olur diye düşünüyorum

0

valla dünyanın her yerni gezmek isterim ama bir iki gece piramit içersinde kalmak isterim

0

ölmeden önce kanada, isveç, norveç gibi daha çok kuzey ülkelerini görmek istiyorum. umarım bu hayalim gerçekleşir.

1

ölmeden önce hacca gitmek isterim o mukaddes topraklar görmek isterim.

0

bunun icin belli bir yer yok ama sanirim ulkemizin her yeri olabilirdi.:)

0

ölmeden önce bir kere de olsa hacca gitmek istiyorum ve kesinlikle venedik e gitmek istiyorum . bu hayatta görmeden gitmem inşallah öyle imkanım olursa hemen değerlendirmek isterim .

0

her müslüman için kutsal sayılan yer kabe'dir. ben hz muhammed (s.a.v)in doğduğu yer ve kutsal sayılacak bütün her yere gitmek isterim. çünkü bu yerlere gitmek bir müslüman için çok iyi ve yerinde bir karar olacağını düşünüyorum .

0

ölmeden gitmek isteğim yer kâbe. hac ziyaretimi yaparak, peygamber sas efendimizin doğduğu yaşadıkları yerleri görmek isterim. nasıp hayatta herşey. rabbim ilerde bana umreye gitmeyi nasip ederse, ölmeden önce son isteğim kabul olmuş olur.

0

ölmeden önce gitmek istediğim çok yer var ama sanırım en çok londra'ya gitmeyi istiyorum.