0

ikinci el kiyafet satan sitelere degil de, dolap dite bir uygulama var. az giyilmis kiyafetler bulunabildigi gibi etiketi sokulmemis kiyafetlerde konulabiliyor. birde ayrica sadece tisort kazak pantolon tarzi seyler degil, elbise, mont, kaban, ayakkabi, hirka, ceket tarzi seylerde satiliyor. bence bu tarz seylerin alinip giyilmesi sorun olmaz. yani cok temiz kullanan var. sadece bir iki kez giyip satanlarda mevcut yani.

0

şuan böyle br siteye üyeliğim yok fkat en kısa zamanda bu tarz bir sitede aktivasoynumu sağlamak istiyorum. maddi durum vs. gibi sebepler dolayısı ile bunların kesinllikle garipsanenevek bir durum oldğunu düşünmüuorum şnsanalrın ihtiyaçları doğrultusunda daha kolay ulaşabilecekleri ve temn edebilecekleri kıyafetleri almaları bana oldukça mantılı geilyorç kendimde öğrenci olduğum için çoğu zaman yterli miktarda maddi durmum olmuyor ve bu gibi zamanlarda da 2. el kıyafetlerin almakta her hangi bir sıkıntı grmeyeceğim idüşünüyoum.

0

ben antalya'da yaşıyorum burada pazarın ismi çalıntı pazarı diye geçiyor ama ikinci el eşyalar kıyafetler elektronik malzemeler yiyecekler ne ararsan var tabii ki bizler de bunlardan işimize yarayan malzemeleri alıyoruz buradakiler eski olmaktan ziyade giyilmeyen veya zenginlerin verdikleri eşyaları buradaki kişiler paraya dönüştürüyor bende böyle bir siteye üye değilim ama buradan alıp ihtiyaç sahiplerine vermek kadar güzel bir şey yoktur ayrıca tabii ki bizler de bunlardan alıyoruz.

0

hayir asla ikinci el bir kiyafet almam.tekstil urunlerinin hepsi.

0

bu tarz sitelere üye değilim.ancak ikinci el kıyafet alınıp satılmasını karşı değilim.sonuçta belli hijyen kuralları çerçevesinde temizlendikten sonra hiçbir sakıncanın oluşacağını sanmıyorum.o nedenle ikinci el giyimlerin alınıp satılması taraftarıyım.

0

ikinci el kıyafet alıp giymem . ucuz marka olmayan alırım ama genede 2. el tercih etmiyorum. tabi eden vardır saygı duyarım.

0

ikinci el giysiler satın alıp giymem. ayrıca bu tarz sitelere üyeliğim yoktur. siz siz olun bu tür sitelere dikkatli olun lütfen.

0

kolay kolay böyle siteler de olan biriyim. tâbiki de maddi durum kötü olduğu zamanlarda insanlar o bunu giymiş falan filan bakmamısı lazım bence.