0

evet nedense boyle oluyor,yakindakiler memnun edemiyor mu acaba :)
benimde gozler su siralar uzaklarda:)

0

uzaktaki insanlarla daha çok görüşemiyoruz ve sizin için çok değerli olduğunu anlıyorsunuz. fakat görüyoruz ki insanların çoğu yakınında olan kişiden istediği samimiyeti alamadığı için uzaktakiler her zaman daha farklı olduğunu düşünüyor.

0

yakınımızdakilerin bize değer veren insanlarin kıymetini bilmediğimizden belki.birde insan hep ulaşamadığını istermiş derler belki ondan ama ben gerçekten iyi gelebileceğini düşünüyorum geldiğini hissediyorum, kısa bir mesaj çok farklı duygulara sebep olabilir.

0

ne yalan söylim benim öyle bir inancım yok . aksine bence uzaktako ne kadar samimi olduğun bir insanda olsa uzağa gidince bir soğukluk giriyor araya . eski muhabbet birseyler paylaşma başlarda olur da yavaş yavaş azalıyor gün gelince hiç kalmıyor. bu tabiki arkadaş ve sevgili için geçerli. aile ayrı bir konu benim annemde farklı şehirdeydi bazen bunalınca onunla konuşmak bana çok iyi gelirdi. çünkü aile o araya soğukluk girme ihtimali yok .

1

bana öyle gelen bir insan yok hayatım boyuncada tanımadım biriside böyle candan gönülden geliode her daim yanimda olmadı benim herseyimle ilgilenmedi iyiki varsın demedim kimseye . ben hep kendi basimin çaresine baktım herşeye kendim karar verdim bir huzurlu birini bulup kaygisizca basimi yaslayacak kimsem olmadı.