1

imkansızım şarkısı bende en çok dinlenen şarkısıdır. bir de geceler vardı sanırım.

0

ezelin en çok dinlenen şarkısı şehrimin tadıdır. şuan çogu parçası genelde dinleniyor ama hiç önermiyorum.

0

önceki ismin ais ezhel olan sanatçı önceden de dinlenen ve çokça bilinen şarkılarından örnek vermek gerekirse '' noly '' adlı şarkısı çok popülerdi. adını değiştirdikten sonra en çok dinlenen şarkıların başında gelen '' felaket '' adlı şarkısı çok popülerdir.bu şarkının birçok parodisi çekilmiştir ve birçok dublaj yapılmıştır bu sayede şarkı popülerliğini arttırıp herkesin diline düşmüştür.
ama şarkının hakkını vermek gerekiyor sözleri gerçekten mükemmel yazılmıştır.

0

ezhel in en çok bilinen 2 şarkısı vardır bunlardan biri şehrimin tadı diğeri ise geceler dir. şehrimin tadı en populer olanıdır.

0

ezmek dinleyenlerden biri değilim. şarkılarından da haberim yoktur. ama son zamanlarda adından sıkça söz ettiren bir ses sanatçısıdır. hatta bir ara şarkılarından dolayı gözaltına alındığını duymuştum. günümüzde de ezhel’in hatırı sayılır bşr hayran kitlesi olduğu basına ve medyaya düşmüştür.

0

ben genellikle ezel dinlemeyi sevmiyorum. ancak ilk defa bir şarkısını dinlemiştim o da imkansızım şarkı seni gerçekten kulağa hoş gelen bir şarkıydı bana göre de tüm ezhel dinleyicileri bu şarkıyı daha çok dinliyordur diye düşünüyorum.

0

ezhel son zamanlarda gündem de oldukça yer alan bir sanatçıdır. hayran kitlesi oldukça fazla olan ezhelin yaptığı şarkılar da ister istemez popüler olabiliyor. ezhelin en çok dinlenen şarkıları ise şehrimin tadı, küvet, imkansızım şarkılarıdır. bir dönem cezaevine de giren ünlü rapçi en son altın kelebek de ödül almıştır.