0

ben tabiki çok şükür müslüman ve turkum.bu şekilde dogmakdan ve yasamakdan son derece mutluyum birdahda dogarsam genede su anki halimle vede su anki vatanimda yaşamak hizmet etmek ve burda yasamima son vermek isterim.insanlar elindeki nin kıymetini bilmeliki sonradan iş isten geçince üzülmesin bizde o şekilde yaşıyoruz ülkemi ve bayragimi ve kuranimi seviyorum.

0

birdaha dünyaya gelseydim kesinlikle tekrar ve tekrar türk olmak isterdim yani eğer bu sitede büyük harfler kullanılabilseydi türk harflerini büyük harfle yazmayı tercih ederim ben kendi ülkemi ne olursa olsun seviyorum ,türk olmayı seviyorum ,vatanımı ,milletimi seviyorum ,doğduğum topraklara seviyorum ve her ne olursa olsun bir daha dünyaya gelmiş olsaydım kesinlikle ve kesinlikle yine türk olarak doğmak ve bu vatan evladı olmak isterdim.ne mutlu türküm diyene ...:

0

cevaplar hiç değişmiyor arkadaşlar. elbette bende tabii ki türk olmak isterdim. keşke büyük harfler görünse de nasıl bir özenle cümlenin ortasındaki kelimenin baş harfini özenle büyük yazdığımı size gösterebilsem ve anlatabilsem. herkes kendi ırkını en üstün olarak görür kabul ediyorum. herkesin kendine has ulu bir tarihi vardır. belki de bir irlandalıya da nasıl anlatılıyor tarihi ki bu soru ona da yöneltilse yine aynı cevabı verir. sanırım farklı tarihleri bilmekten biraz uzağız. ancak ben araştırma yapmayı sevdiğim için bir kaç ırk tarihi de okudum. ancak verdiğim cevap objektif. belki de objektif anlatılan tek tarih bizimki olduğu için bu kadar net konuşuyorumdur. çünkü kendi tarihlerini anlatan milletler de tarihlerinin arasında türk tarihinden bahsederken yine efsanevi konuşabilmişler. tüm dünyanın takdir ettiği bir durumdur türk olmak. hatta bir çok millet güçlü, kuvvetli ve dürüst olarak gördükleri insanlara türk ünvanını verirler. bir lakap gibi o insanı bu şekilde çağırırlar. ne kadar gurur verici bir durum değil mi ? ben cumhuriyetçi bir insanım. ama zannetmeyin ki sadece yakın türk tarihinden bahsediyorum. türkler varolduklarından beri her zaman övgüyle anılmışlardır. ve belki de dünyanın en eski ırkıdır türkler. yine belirtmek istiyorum her yazışımda özellikle büyük harfle başlatıyorum bu nacizane kelimeyi. kendimle ve milletimle gurur duyuyorum ve yüksek sesle yineliyorum. tekrar doğsam yine türk olarak dünyaya gelmek isterim !!!

0

sanırım yine türk olmak isterdim ama gerçekten türkü lafta türk olmak değil ve türkiye'de de olmak istemezdim.

0

slav ırkından olmak isterdim onların hem fizik hem de zeka açısından diğer ırklardan üstün olduğunu düşünüyorum

0

tekrar dünyaya gelsem yine türk olmak isterdim.