0

bordo bereliler ülkemizin en seçkin birlikleridir dünya çapında yarışmalarda 4 kez birinciliği vardır 3,5 yıl zorlu eğitime tabî tutulurlar ardından özel operasyonlara giderler

0

bordo bereliler'in tam net bir görevi yoktur. bordu bereliler özel kuvvet birlikleridir. çok özel zor ve gizli yetişme ve eğitimleri bulunmaktadır. bordo bereliler tamamen profesyonel bir birliktirler. ülkemizde yetiştirilen ve eğitilen özel kuvvet birlikleri dünyadaki en iyi asker grupları arasındadırlar. asıl görevleri ise genel olarak özel görevlerdir. ülkemiz ve ülkemizin menfaatleri için kırmızı olarak tabir edilen operasyonlar için resmiyette özel kuvvet olarak geçen ama bordo bereliler olarak bilinen askeri birlikler gönderilirler. aldıkları eğitim uzun ve zor olduğu için hertürlü zorluğa karşı dayanıklı olduklarını biliriz.
bordo bereliler gerekse ülkemiz için gerekse dünya çapındaki en iyisi asker grupları içinde gözle görülebilecek farka sahiptirler.

0

bordo bereliler ülkemizin en seçkin operasyonel birliğidir.namları sadece ülkemizde değil dünya çapındadır.ülkemiz adına gerek yurtiçi gerek yurtdışı güvenlik riski yüksek ve kritik operasyonlara başarıyla imza atarlar. çok sıkı yoğun ve yorucu bir eğitimden geçtikten sonra meslek hayatlarına başlarlar. bu eğitimler, etkili silah kullanımından tutun yabancı dil konuşma ve yazma gibi birçok alanı kapsar.