0

televizyon dizileri ücretli olursa kötü olur . çünkü şu an da bile bir çok dizi bitiyor ve ya yayından kalkıyor yani çok izlenmiyor . eğer paralı olursa hiç izlenmesi diye düşünüyorum . ben eleştiriyorum paralı olmasını . zaten televizyonlarda doğru düzgün dizi kalmadı birde paralı yaparlarsa hiçbir gelir getiren öyle gibi kendi gözleriyle görecekler . çok nadir sadece fan hayran kitlesi olan insanlar tarafından izlenir ve buda diziye yeterli katkıyı sağlayamaz bana çok saçma bir fikir gelini geldi televizyon dizilerinin parralı olması .

0

kapitalist düzen kendini bir şekilde belli ediyor malesef

0

poşete verilen para yetmedi birde izlediğimiz dizinden para mı alacaklar olmaz öyle bişey

0

evet gerçekten bu duruma üzüldüm. sevdiğim diziler var onların paralı olmasını istemezdim. o kadar kötü dizi var onlar paralı olabilir ama ne kadar paralı olursa da olsun ben çukur dizisine gene de para verip o diziyi izlemeye devam ederim. asla vazgeçmem çukur dizisinden en sevdiğim dizilerden bir tanesi hiçbir zaman da kaçırmamışımdır bakalım en fazla ne kadar olacak ama biraz saçma olmuş gibime geliyor. dizilerin bile paralı olması artık gerçekten de bu para herşeyi satın almaya başladı televizyonda bile bedava bir şey izleyemeyeceğiz para ödeyip gezeceğiz işte gerçekten de herşey para olmuş oldu bu devirde zaten bu ara hatta getirmek de çok zor bir de dizilere para verirse her yere para veriyoruz. ya çok zenginiz ya bizler bir de dizilere verelim ne yapalım başka yapacak bir şey yok.

0

en azından boşa zaman kaybının önüne geçmiş olurlar. daha erdemli ve eğitici diziler hariç diğerlerinin ücretlendirmesi toplum ahlakına faydalı olur.

0

saçma bir şey olamaz ya zaten toplumun ahlakını bozan bir sürü dizi var ve bir de bunlar ücretli olursa hiç kimse televizyon izlemez artık herhalde.

0

zaten bir tek onlar kalmıştı ücretsiz olan onlar da ücretlensin. hiç izlemeyelim zaten televizyon çok zararlı boşa zaman kaybediyoruz en azından kendimizi daha faydalı işlere yöneltiriz kitap falan okuruz. bir nevi insanlığa iyilik yapmış oluyorlar.