0

bence bu durum herkese göre değişebilir bazı kadınlar erkeklerin traş olmasını ister o şekilde beğenir karşısındaki insanı sakalsız bir şekilde. bazı kadınlar kirli sakal olsun ister. karşınızdaki insan temiz yüzlü ise zaten sakallı da sakalsız da yakışır. genelde erkekler sakalını kestiği zaman daha çocuksu daha genç görünür belki ondan dolayı kendileri de alışamazlar bu duruma ama sakal da sakalsız da olabilir yani bu aslında tip şekline göre değişir. kadınların geneli sakallı beğenir erkekleri ama benim bildiğim kadarı ile. benim için fark etmez.

0

bu tür konular kişiden kişiye değişir diyorum

0

benim her zaman tercihim sakallı erkektir. ama öyle çok sakallı değil tabii ki de kirli sakallı zaten benim eşim kuaföre falan gittiğinde yani berbere mesala kirli sakal bırakmışsın istiyorum. çünkü ben öyle seviyorum diğer türlü sakalsız ve çok sakallı erkeklerden hiç hoşlanmam neden diğer erkeklerle umurunda değil. ben sadece eşime bakarım yani çok da yakışıyor kirli sakal zaten kirli sakal tüm erkeklere yakışıyor. bazı kadınlar sakalsız erkekleri seviyor ama ben hoşlanmıyorum kısacası.

1

çok fazla olmamak kaydıyla erkekte kirli sakalı beğeniyorum ben. gerçekten sakal erkeğin makyajı derler bence de doğru derler. yakışana yakışıyor vallahi.

0

yerine gore sakalli erkekler daha yakışıklı oluyor ama sakalsiz erkeklerde çok yakışıklı.kişiye ne yakisiyorsa onu yapmali bence

0

öncelikle vicdanlı bir insan olması önemli benim için. pek sakala falan şekile bakmam. ama pek biyık sevmem.