0

ben kült filmlerin çoğundan etkilendim. yeşil yol, esaretin bedeli, muholland çıkmazı gibi .beni bir de aamir khan'ın filmleri çok etkiliyor. dangal, ghajini, pk etkilendiğim filmlerden sadece 3 tanesiydi. bir de moonu adlı bir hint filminden fena halde etkilenmiştim ki delibal adı ile türk versiyonu çıktı her şeyi mahvetti. :)

0

en çok etkilendiğim filmler: yukarı bak, ejderhanı nasıl eğitirsin?, uçurtma avcısı, pi nin yaşamı, piyanist, başka dilde aşk gibi filmler.

0

bu soruya cevabım hep aynı olacak 400 darbe filmi.fransız yeni dalga akımının ilk filmlerinden.çocukluk hallerini,yaralarını oldukça iyi anlatmış.400 darbe fransızca'da okulu kırmak anlamına geliyor.bu film hakkında sayısız makale yazılmıştır.filmin son sahnesiyle ilgili kitap bile yazılmıştır.yönetmenin adını özellikle yazmıyorum merak edilip biraz araştırılsın diye.

0

en cok begendigim film olarak delibal filminden cok etkilendim fakat o filme kizla gitmedim arkadasimla gittim gercekten oldukca benim icin cok keyif veren bir filmidi ikinci olarakta the pretector gercekten kariyerin en guzel filmidi ve suanda netflixte izleniyor ve 2. sezonu 4 gozle bekliyorum ama sonbahar aylarina kaliyor yani 2.sezon o zaman cikacakmis ve o zamani 4 gozle bekliyorum ve ayrica avartar filmide muthisti ve o film hakkinda tuyo vermek isterdim ama cok uzun avatar ben izledigimde 2012 yilinda izledim ama avatar 2 cikicak dediler ve halada 5 sene gecti ve hala ortada yok ben bu filmlerden cok keyif aldim ve oldukca guzeldi.

1

babam ve oğlum, abim, incir reçeli, evim sensin, yeşil yol

0

şimdiye kadar en çok beğendiğim mustafa hakkında her şey olmuştu bu dizi beni çok etkilemişti 30 yaşındayım bu diziyi galiba on yaşlarında izlemiştim ve çok etkilenmiştim son zamanlarda da açlık oyunlarının serisini çok etkileyici buldum daha önce kitabını okuduğum açlık oyunları filmi gerçekten çok güzeldi ayrıca komedi dalında recep ivediğin serilerini ben ve oğlum çok seviyor çok seviyoruzher şey olmuştu bu dizi beni çok etkilemişti 30 yaşındayım bu diziyi galiba on yaşlarında izlemiştim ve çok etkilenmiştim son zamanlarda da açlık oyunlarının serisini çok etkileyici buldum daha önce kitabını okudum açlık oyunları filmi gerçekten çok güzeldi ayrıca komedi dalında recep ivediğin serilerini ben ve oğlum çok seviyor çok seviyoruzkomedi dalında türk sinemasının gerçekten çok başarılı olduğunu düşünüyorum fakat bilim kurgu da hala çok gerideyiz

0

amir khan filmlerini severek izliyorum ve hoşuma gidiyor çok etkileyici filmleri var.ghajini,pk gibi filmleri harika...

0

senden önce ben adlı bir filmden çok etkilenmiştim, romantik komedi ve dram olan bir film.