0

sevginin sadece sözünü edenlerle yasayanlar arasındaki fark sadece kıskançlık. normalde sevmeyen insan yoktur. herkes sever! hani bazı insanlar bizi sevmedik derler ya artık öyle bir şey yok sevmişler ama senin sevgin seni mutlu ettiği için karşındaki insan senin o sevginden mutsuz oluyor. çünkü kendisi öyle bir sevgi yaşayamamış ya sadece kıskançlıktır. ya da insanlar sevginin ne olduğunu bile bilmiyorlar ,aşkın ne olduğunu bilmiyorlar. sadece kişilik karıştırıyorlar anca böyle aşk yaşadın da hemen böyle araya atlarlar
hani o da ayrılsın ben yaşayamadım oda yaşamazsın gibi siz de düşürürler. yani benim bildiğim kadarıyla sadece kıskançlık de hani senin sorduğun soruda sadece kıskançlığı anladım ben ,bir de fesat insanlar yani.

0

gerçek sevgiyi yaşamayan bilmez bence . atar tutar ama herşeye yorum yapar senin tam olarak ne hissettiğini bazı şeyleri nwden görmezden geldiğini anlamazlar. onlar için bırak gitsin demesi çok kolaydır mesela çünkü bilmezler sevdiğini kaybetmenin nasıl birsey olduğunu . insan yaşamadan karşısındakini anlamaz derler ya bu konuda da geçerli sevgiyi yaşamayan nasıl birsey olduğunu bilemez. bildiğini sanar ama bilemez. aslında öyle olanların sevgiye ihtiyacı vardır. az da olsa kıskanç gözle bakarlar öyle yorum yaparlar. kendi yaşamadigi için senin yaşadığın duygu aptalca bile gelebilir ona .