1

insanların mimik hareketleri, bakışları, gözlerindeki ve yüzlerindeki ifadeler, ses tonları, kulaklarındaki kızarmalar, yüzyerindeki kızarmalar, terlemeler, ses tonlarında titremeler, el ve kol hareketleri iyi olup olmadıklarını ifade eden özelliklerdir.

0

anlaşılmıyor malesef insanlar güvenilir değil artık iki yüzlüsü çok

0

insanların yüzüne bakarak eğer özelikle tanıdığımız biri ise bu kişi iyi olup olmadığını anlayabiliriz.canımı sıkılıyor, hasta mı?hastaysa rahatsız ise gözlerinin içinden yüzünün renginden bunu anlarız.bir konuya bozulduysa bu ellerinden dudaklarından bile anlaşılır.elleri titrer bazı kişilerin sinirlenince konuşmaları değişir.her türlü anlarız

0

ben kismende olsa anlarım erkekler için diyorum böyle keçi sakalı gibi sakal bırakanlar hep böyle haylaz olur sizi aldatma oranı daha yüksek olur böyle insanlar fırlama tiplidir. eliyuzu temiz insanlar düzgün insanlar olurlar hal ve hareketlerine dikkat edin yinede . bu insana hemen güvenmeyin hep sorgulayin yaptıklarını. ben ilk karşılaştığımda bir insana icim isinmazsa ilerde sevemiyorum ve böyle insanlardan yanlış bir hareket görüyorum.

0

evet tabikide anlaşılabılır ınsanın zaten yüzüne bakınca direk gözlerinden anlaşılıyor ve oldukçada belli oluyor ama bazı ınsanlar gözlerindende anlayamayız ve içinde tutarlar her zaman bunu bazı insanlar yapıyor yani kişiden kişiye değişen özellik denilebilir oldukçada anlaşılıyor bu anda sizede patlayabılıyor ınsanların hassas noktaları vardır ama bunu bazı ınsanlar kesinlikle bilemezler ve bazı ınsanların hassas noktalarına basınca gerçekten sınırlenırler ve sıze zarar vermek istemezler ama bazı insanlarda sınırıne hakım olamayıp size patlar hatta ve kavgaya kadar olayı sürükleyebilir gözlerden ,dudaklarda , ellerden , bacaklardan anlaşılabılıyor ve saydıklarım kısımlardan nasıl anlayabılırız tıtremesı sonucu anlaşılır zaten sınıre hakım olamaz ve otamatık bi şekılde el ayak tıtrer sinir bu şekıldedir.

0

eger ilk sefer karsilasiyorsaniz bunu anlamanix pek mumkun degildir,ama oncesinde taniyorsaniz bir muhabbetiniz var ise bunu rahatlikla anlayabilirsiniz.