0

genelde her rengi severim ama siyah,kırmızı,gri krem pembe, yeşilvb gibi renkler mevcuttur dolabimda

0

eskiden genelde siyah ve beyaz kıyafetler tercih ederdim şimdi ise bütün renkleri kullanmaya dikkat ediyorum özellikle turuncu ve yeşil rengini çok kullanıyorum kendime çok yakıştırıyorum. içimizdeki renkleri kıyafetimize yansitmalıyız.

0

aslında kıyafetlerımde kullandıgım tercıh ettıgım renkler sunlarıdır sıyah kırmızı ve yeşıldır bu renkler benım ıcın onemlıdır aslında denilebilir aslında insan doğal halıyle daha güzeldir fakat kıyafetlerdede güzelleştirebiliyorlar ve bunuda şöyle yapılıyor mesela ben kırmızı renkı tercıh ettım bugun ve oldukça üzerimde çekıcı durması ıcın daha cok acık renkler ılgı ceken rekler gıymelıyım o renkler ise açık yeşil ve acık pembedir ve oldukça insanın üzerinde durular ve aşırı derecede ilgi çekerler ben şahsen o renkelrı kullanmıyorum ama etrafta birçok ınsandan görüyorum hayet hoş ve zarıf bır renkler ve buradan çektıgım para ile o ıstedıgım kıyafetı almayı düşünüyorum.

0

kıyafette genel olarak, koyu renkleri giymeyi seviyorum açık renkler sanki böyle etiket oluyormuş çok belli oluyormuşum gibi bir etki yaratıyor üzerimde . siyah olsun, koyu yeşil olsun, koyu mavi olsun hep koyu renkleri tercih etmekten yanayım hoş bir görüntü olduğunu düşünüyorum sadelik benim için yeterli oluyor .

0

benim en sevdiğim renk mavidir. ama yaz kış yani mevsime göre farklı renkler giyiyorum. kışın siyah, lacivert, bordo, taba gibi renkler kullanılmaktadır. yazın ise kırmızı, pudra,yavru ağzı , mint yeşili gibi renkler kullanırım.

0

mor,mavi ve siyah olmazsa olmaz renklerim. kiyafetlerim genelde bu renklerden oluşuyor. tabii ki her renk kıyafet alıp giyiyorum ama ilk tercihim bu 3 renk oluyor genelde.

0

genelde çok sevdiğim renkleri tercih ediyorum. bakıldığında en çok giydiğim ve hoşuma giden siyah rengini severim.

0

ben kıyafetlerimde kış aylarında koyu renkleri tercih ederim,yaz aylarında ise açık renkleri daha çok giyerim.