0

günlük giysiler var, özel günler için olan giyisiler var, yazlık kışlık giyisiler var hepsine ister istemez insan özen gösteriyor tabi yakasına koluna bakıyor ütüsüne herseyine dikkat ediyor insan kılık kıyafet önemli görüntü önemli .

0

evet gösteriyorum hatta fazla özen gösteriyorum galiba bu yüzden hiç eskimiyorlar. ben giymekten sıkılıyorum onlar eskimek bilmiyorlar. bende sıkılınca ihtiyacı olan birilerine veriyorum.

0

tabii ki de elbiselerime gereken özeni gösterim ve ben kendim bekarlığından beri marka giyinen birisiyim. gerçeği evlendikten sonra öyle devam ettiremedim ama dediğim gibi ben marka giydiğimden dolayı her zaman benim kıyafetlerimi özen göstermiş şimdi hepimiz bir şekilde giymişim bir ve kaç senedir de giyiyorum. yani bence herkes kıyafetine özen gösterelim sonuçta temizlik imandan gelir. hem temiz olması hem de temiz giyinmek bence iyi bişey.

0

genelde gösteririm çok nadirdir harap olan kıyafetim zamanla deforme olurlar ama genelde özen gösteririm. dışarı çıkarken uyuma falan bakarım yani ne neyle uyuyorsa öyle giyinmeye çalışırım.