0

babamın her gördüğüm zamanki yaşta olmak isterdim. 25 yaşı hiç sevmedim çünkü bu yaşımda kaybettim onu.. 1 yaş olur 2 yaş olur 5 10 yaş olur hiç farketmez.. babam olsun da başka bir şey istemem.

0

elimde olsaydı çocukluk yıllarıma kadar dönmek isterdim. yeniden anne, baba ve kardeşlerimle aynı evde olabilmek için. ve yeni baştan eğitim hayatına başlayıp bir çok şeyi değiştirmek için. ama tabii ki herşey hayalden ibaret..

0

eğer elimde olsaydı üniversite zamanıma gitmek isterdim. çünkü ortaokul lise falan çok sıkıntı ya lise giriş sınavı falan ne bileyim zor geliyor insana.

0

çocukluğuma geri dönmek isterdim 5 yaşıma çünkü o zaman herşeyden bi habersin hiç bir sorumluluğun yok yükün yok

0

16 yaşıma dönmek isterdim lisedeki arkadaşlığı ve hafif sınav stresini tekrar yaşamak isterdim.

0

şuanda 19 yaşındayım hep bu yaşta kalmak isterdim herşey toz pembe oluyor üniversitesi ayrı kız arkadaşı ayrı hayatımın en güzel anlarını yaşadığımı söylüyor çevrem bu yüzden 19 yaşında kalmak isterdim maalesef böyle bir şey pek mümkün değil ama bizde bu anın tadını çıkarmaya bakarız :) eldeki şartlara uygun olursa tabi uygun değilsede uydurmaya çalışmaktan başka çaremin olduğunu düşünmüyorum

0

şuanda 22 yaşındayım. ama elimde olsaydı 18 yaşıma geri dönmek isterdim. biliyorum çok bi zaman değil ama belki bir şeyleri yaşamadan aklım fikrim yerinde olmuş olurdu

0

elimde olsa 16-17yaslarima dönmek isterdim.

0

yaşamayı sevdiğim, herşeyden her günden zevk aldığım yaşlar 13 14 yaşında olduğum zamanlardı, okuyor ve tek derdim spordu sabah spor akşam spor hep spor spor derdim tasam hep aynı idi mutluydum o zamanlar herşeyden tat alıyordum şimdi öyle değil en nefret ettiğim yaştayım bu yaş beni bitirdi keşke keşke büyümeseydim.

0

eğer benim elimde olsaydı ben 15 veya 16 yaşında olmak isterdim. gerçekten de o yaştan sonra da hiçbir şekilde pişman olacağın şeyler yapmazdım. o yaşım gerçekten de çok güzel geçti. gerçeğini çocukluğumda çok güzel geçti ama o yaşta en azından yeni yeni genç kız olmuştum ama nerede anca böyle keşkelerle yaşarız. yaşimiza falan dönemeyiz ne yazık ki.

0

elimde olsaydı şuan 6 7 yaslariyaşların da olmak isterdim o yaşlarımı çok özlüyorum keşke hiç büyümeseydik diyorum çocukluk zamanlarımız ne güzelmiş çocuk olsaydık keşke hep

0

elimde olsa sanirim 12-13 yaslarinda olmak isterdim.

0

elimde olsaydı şuanda 14 15 yaşında yada daha küçük olmak isterdim. o zamanlar tek derdimiz ne oyun oynasak sinavdan kac alırım diye düşünürdük . gerçekten büyüyünce hayat daha zormuş keşke küçük kalma ihtimalimiz olsa öyle bir tercih hakkımız olsa hiç büyümek istemezdim

0

30 yaşıma geri dönmek isterdim. hep genç hem hayat konusunda tecrübelisin. bence insanların en verimli ve en güzel yaşları 30 lu yaşlar.