1

küçükken dinlediğim masalları hiç hatırlamıyorum. masal dinlediğimi bile düşünmüyorum. hafızamda bir anı yok bu konuda. ama ben çocuklarıma çok masal anlattım. anlattığım masallarda kendi yaratıcılığımı kullanırken amacım hayatın içinde yaşamaları ve öğrenmeleri gereken doğru ve yanlışları onlara masal kahramanlarının yaşadıkları ile anlatmak olurdu.
bir varmış bir yokmuş diye başlar sonunda da olumlu şekilde bitirirdim ki, hayatlarının içinde olumlu düşünmek gibi bir kavram olsun diye.

0

senin arkadaşın da dediği gibi bana da hiç kimse masal okumadı. sadece ben öğretmenler masal kitabı alın dediğinde masal kitabı alıp evde kendime okurdum. yani kırmızı başlıklı kız vardı ,yedi cüceler ve pamuk prenses yani bu gibi masalları biliyorum . onlar da zaten ben kendim okudum ama uyuya kalmadım zaten birinin bana masal okumasını istemem sonuçta benim annem, babam o zamanlar çalışıyordu o yorgunlukla bana da masal oku diyemezdim onları da düşünmek lazım.
ama allah razı olsun annemden, babamdan bana çocukluğumu çok güzel yaşattılar. masal okumasalarda olur. sonuçta bana bu güzel yaşantıyı verdikleri için rabbim benim ömrümden alsın aileme versin. her zaman onlar her zaman mutlu olsun isterim ama dediğim gibi kırmızı başlıklı kız ve yedi cüceler pamuk prenses masalı çok güzeldi. hem kendim okudum hem de kendimi dinledim yani.

0

valla küçükken hiç masal okuyan birisi olmadı bana o yüzden hiç hatırlamıyorum veya hiç doyamadigim olmadı.