0

eski dizilerden hayat bilgisini , arka sıradakileri aliyeyi asmalı konak dizisini oldukça severdim . ayrıca kanıt diye bir dizi vardı bir zamanlar oda güzeldi . behzat ç keza çok güzeldi . daha sonra kavak yelleri , kuzey güney suskunlar gibi dizileri de izlerdim . bir zamanlar yedi numara kuzenlerim baba evi vardı onlarda güzel dizilerdi . birde avrupa yakasını çok severek izlerdim kaçırmaz din .

0

eskiden yayınlatılmış dizilerden en çok izledigim kurtlar vadisi dizisi

0

sihirli annem, selena, ulan istanbul, leyla ile mecnun, sana bir sır vereceğim, acemi cadı, cennet mahallesi, adanalı, hanımın çiftliği,

1

takip ettiğim ve hayranlıkla izlediğim ulan istanbul, behzat ç, leyla ile mecnun, işler güçler, mutlu ol yeter, beş kardeş, ben de özledim, uçurum gibi diziler biraz erken final yapmış, gönlümde yarım kalmış dizilerdir.
severek izleyip final yapmasına üzüldüğüm ya da sonradan izlemeyi bırakıp finalini bile hatırlamadığım diziler ise 7 numara, şaşıfelek çıkmazı, bir istanbul masalı, asmalı konak, kara para aşk, ezel, kuzey güney, deli yürek, kiralık aşk, alf, sabrina, çalıkuşu, kurt seyit ve şura, serseri, merhamet, öyle bir geçer zaman ki, ikinci bahar, suskunlar dizileri.

hatırladıklarım bunlar şimdilik.

0

şefkat tepe, selena, bez bebek, sihirli annem yani bir çok dizi vardı ama şu an gerçekten de aklımda yok. hani sonuçta eski ben daha dönmedin bile hatırlamıyorum. gerçekten de eski dizileri falan hatırlayamıyorum ama birçok izlediğim dizi vardı. eskiden hani aklımda olsaydı söylerdim eskiden gerçekten de güzel diziler falan vardı. severek izledim deli yürek ,aşkı memnu gerçek bunlar o kadar güzel değil ama daha güzel diziler vardı. gerçekten şu an tam hatırlamıyorum gerçi oynayan dizilerin hepsi güzel sonuçta usta oyuncular tüm oyuncular da bence çok güzel oynuyor emek var. diyorlar ama şu anki sevdiğim diziler daha güzelsin eskiye göre.

0

kollama,subat sogugu,mavi ruya,besinci boyut,sefkat tepe,nizama adanmis ruhlar ekip1..

0

eski zamanlarda benim en çok sevdiğim dizilerden biri de kavak yelleri dizisiydi. oyuncu kadrosunun çok başarılı bulduğum için gerçekten o günlerde oldukça çok izlenen ve reyting kıran dizilerden biriydi. oldukça çok başarılı bulduğum ve çevremdeki arkadaşlar ile birlikte bu akşamki bölümünde ne olacak diye yorumlar yapmaya çalışırdık. gerçekten zaman su gibi akıp geçtiğini buradan anlıyorum aslında. oyuncuların başarılı olması dizinin tabii ki de tutmazsa anlamına geliyor kavak yelleri dizisi de bunu başarabilmiştir. şu anda tekrar dün televizyonlarda yeni dizi çekilmeye başlasa da tekrardan kavak yellerini televizyon ekranlarının karşısında izlemeye devam etsek diye düşünüyorum. ama maalesef o kadrodaki oyuncuların çoğu artık değişmiştir ve hatta onun yerine değişik oyuncular kadroya alacaklarını tahmin ediyorum. fakat şu anda türkiye'de hep aynı konu üzerinde dizi yapılmaya devam ediyor ve oldukça insanları çıktığını düşünüyorum artık. çünkü bütün dizilerin konusu neredeyse aynı kapıya vardığını görüyoruz. ama tabii ki benim için kavak yelleri dizisi çok farklı olduğunu belirtmek isterim. böyle diziler hiç bir zaman unutulmaz ve arada sırada internet üzerinden kavak yelleri dizi izlemeye özen gösteriyorum. gerçekten çok başarılı buluyordum ve şu anda günümüzde olsa tekrardan izlemeye devam ederdim galiba.