1

her sabah mutlaka izliyordum. hem de kardeşlerimle birlikte.

0

tom ve jerry, en fazla izlenen çizgi filmler arasında olmuştur

0

evet tabii ki de çocukken tom ve jerry çizgi filmini gerçekten de çok izlerdim ve şu an bile oynasa gene izlerim. normalde ben bu yaşta çizgi film izlemeyi sevmem ama tom ve jerry olduğumu asla izlemem demem çünkü gerçekten de sevdiğim ben çocukken o çizgi film ne büyüdüm çok güzeldi jerry her seferinde tom ve jerry falan kızdırdı çok komikti gerçekten de. mesela çocukken kumandayi hiçbir şekilde babama falan vermezdim. tom ve jerry oynadığında kardeşimle beraber zaten benim kardeşimle aramda 4 yaş var onunla beraber izlerdik tom ve jerry çizgi filmini yani eminim ki herkes izlemiştir. sonuçta harika sadece çocuklar değil büyüklerde tom ve jerry izler ben bile olsa gene de izlerim asla kaçırmam belki vardır ama benim haberim yoktur. yani sevdiğin diziyi bile bırakırım eğer tom ve jerry bir kanalda gördüğümde o kadar çok seviyorum mesela bazen oğluma açıyorum ama bir türlü tom ve jerry çizgi filmi denk gelmiyor. hani isterim ki ben tom ve jerry çizgi filmi ile büyüdüm hani oğlum da izlesin en azında o da onunla büyütsün isterim ama işte bulamıyoruz hangi kanalda olduğunu.

0

tom ve jerry en çok sevdiğim çizgi filmlerden birisiydi. suan olsa gene izlerim. şuanki çizgi filmlere bakıyorum kızım izlerken ister istemez tamam eğitici güzel de var ama bizim zamanımızdakiler gibi değiller. çok saçma sapan çizgi filmlerde var . o yüzden ben genelde kızıma youtubeden eski çizgi filmlerden açıyorum eğitici olarak . hiç değilse çocuklara göre olan çizgi filmlerdi .

0

tom ve jerry çizgi filmi zamanında çok izlenen çizgi filmler arasında yer aldığını söyleyebilirim. fakat baktığımız zaman şu anda hala çocukların izlediği ve her zaman dikkatini çektiğini söyleyebiliriz. gerçekten o yıllarda hiçbir zaman unutmadım çizgi filmler arasında yer alabiliyor tom ve jerry. sabah izlediğim tom ve jerry çizgi filmi gecelere doğru tekrardan izlemeye çalışırdım uyanık kalabilmek için. gerçekten hiçbir zaman unutamayacağım çizgi filmler arasında girebilmiştir tom ve jerry. şu anda günümüzde de oldukça tom ve jerry çizgi filmi izlemeye devam ettiğini ve çocukların her zaman dikkatini çektiğini düşünüyorum. bu şekildeki çizgi filmler çocukların biraz daha eğitilmesi açısından çok faydalı olabileceğini tahmin ediyorum. tom ve jerry çizgi filmi yeni bölümleri çıksa dahi bu yaşıma rağmen izlemeye devam ederdim galiba. çünkü bir eğlence amaçlı tom ve jerry çizgi filmleri biraz olsun vakit geçirebileceğimiz ve kafa dağatabileceğimiz bir etkinlik olarak görüyorum. bu yüzden yaşınız ne olursa olsun arada sırada televizyonda hiçbir şey bulamadınız zaman televizyonda ya da internet üzerinden tom ve jerry çizgi filmleri izlemenizi tavsiye ederim. biraz olsun kafanızı toparlamak için insana çok faydalı olduğunu düşünüyorum.

0

tom ve jerry izlenmez mi en sevdiğim çizgi filmlerden biriydi çok seviyordum sürekli izlerdim çok güzeldi o yıllar.