0

akraba ziyaretlerine veya komşu ziyaretine çok gittim ,ama sorduğun türbe gibi yerlerde oralara her zaman gitmesem de giderim yinede,

0

nasıl bir ziyaret acaba yazmayı unuttunuz sanırım? akraba falan ise gidemiyorum küçük çocuğum var ve doğurmuma gün sayıyorum aramızda 1 saat mesafe olduğu için pek gidemiyorum. ama arkadaslara yakın oturanlara gitmeye çalışıyorum çünkü kış geldi kızımı dışarı cikartamiyorum degisiklik olsun banada yürüyüş olsun diye yakın arkadaslara gitmeye çalışıyorum.

0

nereye ziyarete gittik mi? valla sorumani seni banlamakla haklıymış. sonra niye banlandım, niye uyarı aldım diye sorular açma kardeş... şu sorularını da sorduktan sonra bir zahmet sorunu bir oku. 260 saniye içerisinde düzeltebilme imkanın var.. soru yanlış olduysa düzeltebil diye. artık arkandan atlı kovalarmış gibi soru sormayı bırak da soruları dğğru düzgün sor. hata yaptıysan da düzlet.

0

akraba ziyareti tarzinda ziyaretleri surekli yapiyorum.

0

nereye ziyarete gittiniz mi?mehmet nereye gitmemi istersin.kime ziyaret edelim?biraz daha anlaşılır olursa sorularınız iyi olur.