0

sevdiğim adam yanımda olsun da onunla her yere giderim ben. yerin hicbir önemi yok.

0

sevdiğim insanlarla dünyanın her yerine gitmek istiyorum çünkü bir insan sevdiği yanındaysa huzur ve mutluluk içerisinde huzur ve mutluluk bir insana özgüven bir özgüven insanı insandan alabilen en önemli özelliklerinden biridir ve insanı her yere gidebileceği yeri gösterebilir çünkü sevdikleri bir insanın yanındaysa huzurla yaklaşır huzur insanın bence en önemli şeydir huzurlu insan bütün her şeylerden mutludur sevgi doludur sevgi içinde yaşar kendine doğru 2 olandır onun için en kötü yerde olsa gezilebilecek en iyi yerde olsa sevdiği insan yanındaysa mutluluk içerisinde gidebilir ma insanın sevdikleri yoksa dünyanın en güzel yerine gitse de huzur içinde yaşayamazsın buradaki anahtar kelime insanın sevdiği ile aynı yere gitmesidir en kötü yerde olsa en kötü yerde olmasa da bile bir insan sevdiğinin yanındaysan huzurla mutluluk içerisinde tır yani sevdiğim insanlar ölüme de giderim ölüme de gider sevmediğim insanlar da en kötü yeri de gitme

0

sevdiğim insan ile yurt dışına gitmeyi ve yurt dışında vakit geçirmeyi oraları görmeyi gezmeyi isterdim eğer ülke içerisinde olacaksa da karadeniz veya doğu illerini tercih ederdim çünkü görselliği yle doğasıyla bir harika olduğunu duyuyorum. özellikle karadeniz de artvin, trabzon gibi bölgeler de gezmeyi oraları görmeyi çok isterdim açıkcası. yani daha çok doğa harikası olan manzarası olan yeşilliğe bol denizi olan yerleri gezmek görmek beni mutlu ederdi ve kafamı dağıtmış olurdum bu sayede de hele birde yanınızda sevdiğiniz bir insan varsa demeyin keyfinize.

0

sevdiğim insanla her yere gitmek isterdim bütün dünyayı dolaşırdım sevdiğim yanımda olduğu zaman gezmek eğlenmek isterim beraber köye gitmek isterdim beraber tatile antalya'ya gitmek isterdim yani kısacası sevdiğimle beraber bütün dünyayı dolaşmak isterim.

0

finlandiya veya norveç'e gitmek isterdim. kuzey ışıklarını görmek bir sürü güzel anı biriktirmek isterdim.

1

sevdiğim adam ile her yere gidiyorum zaten 39 yıldır. :)

0

sevdiğim insanla dünyanın öbür ucu olsa giderim.sevdiğim değer verdiğim güvendiğim insanla neresi olsa giderim

0

sevdiğim insanla heryere gitmeyi isterdim çünkü onun olduğu heryer bana huzur verir ama artık iyi biri yok bende koskoca bu boşluk bırakarak gitti kendimi yere çakılmış gibi hissediyorum. ben bu rüyanın bitmesini hiç ama hiç istemiyordum ama olan oldu ışte olanla ölene çare yokmuş. ben çok korkuyordum bu büyü birgün bozulacak diye ve korktugum basima geldi suanda . ben kendimi çok kötü hissediyorum şimdi hiçbir yeri gezemem ki hep o gelir aklıma.

0

valla bana hic farketmez :) sevdigim deger verdigim insanlar yanimda olsun onemi yok.:)