0

cok sukur ailemden dusman oldugum veya bana dusman olan kimse yok. dusmanlik cok kotu bir sey helede aile icinde olursa daha zor. allah ailesine dusmanlik besleyenlere yardim etsin. akil fikir versin. cunku ailesinden zarar gelmez insana.

0

ailemi çok seven birisi olduğum için şu an ailemden nefret ettiğim birisi bulunmuyor.
olmayacakda genel olarak baktığımız zaman haberlerde genellikle çoğu zaman aile arasında çıkan kavgalar sonucu hayatını kaybeden kişiler konuşuluyor, o yüzden son zamanlarda sık sık aile kavgası yaşanıyor diyebilirim. ancak şu ana kadar ailemden nefret ettiğim bir kişi bile olmadı umarım olmaz.

0

bazı kişilerin ailelerinde oldukça düşman kişiler olabiliyor. fakat benim ailemin içine düşman olduğum hiçbir kimse yoktur. çünkü zaten pek fazla sık görüşmeyi seven biri olmadığım için arada sırada görüşebiliyoruz. bu yüzden hiçbir şekilde onlara düşmanlık yapmam yanlış olacağını düşünüyorum. zaten çevremizde hiç kimse olmadığı için sadece artık aile içindeki dostlar kalmış diyebiliriz. fakat onlar da tabii ki eskisi kadar pek fazla dostluk ve samimiyetin kalmadığını hepimiz biliyoruz. o yüzden hangi ailede kim olursa olsun biraz olsun mesafeli davranmak her zaman iyidir. benim şu anda ailem de hiçbir şekilde düşman gördüğün bir kimse yoktur.

0

hayir ailemde dusman oldugum her hangi birisi yok.