0

asgari ücret 2 milyar oldu da ona göre de zamlarda yapıldı yani hiç değişen bir şey yok aksine daha çok insanlar var gelir giderini karşılamıyor o yüzden isterse beş milyar yapsınlar hiç sıkıntı değil zam koyduktan sonra yine aynı hesaba geliyor.

0

günümüz şartlarında elbette yetersiz ama bu rakama gelmesini de tahmin etmiyordum ben 1800 veya 1900 civarı düşünüyordum dedigim gibi 2 milyar iyi para değil ama 1600 den 2 ye çikmasi iyi

0

asgari ücret 2019 ocak ayında 2588 tl brüt olarak net asgari ücret 2020 tl oldu. yani bence çok az ya da haberlerde de çıkan olduğu ve az olduğunu söyledi. yani bu devirde gerçekten de geçirmek çok zor o para bence çok yetersiz anca o paranı yetmesi için her şeyin zamların inmesi lazım en azından içine biz bilelim ama maalesef öyle bir şey olmayacağı için bana göre iki milyar yirmi tl asgari ücret çok az yani.

0

asgari ücret 2 bin tl oldu iyi oldu bence 1600 tl kimseye yetmiyordu zaten elektrik su dogalgaz 300 tl tutuyor birde çocuk felan olsa günlük 15 20 tl harçlık kirada olan bir kişi olsan 800 900 dan aşağı kira yok bence güzel oldu 2 bin tl

0

şu anda bu fiyat gerçekten çok düşük derecede geliyor bana. ben 2200 kadar bir fiyat bekliyorum fakat o açıklama gelmedi. bu şekilde devam edersen milletin tepkisi daha fazla olacağını tahmin ediyorum.

0

asgari ücretin en az 2000 tl olması gerekiyordu. bu da oldu. zaten 2000 tl olsaydı çok tepki çekebilirdi. tüm işçilerimize hayırlı olsun. güle güle harcasınlar. ha yeter mi? elbette yetmez. bir de çocuklar varsa ve okula gidiyorsa üstelik evde kiraysa bu para yetmez.

0

valla su anki sartlara gore yine az ama eskiye gore idare eder. vatana millete hayirli olsun diyorum. insallah daha fazla arttirilir zamlarla beraber istenen duzeye ulasir diye dusunuyorum.