0

gülü ile ünlü olan ilimiz ispartadır. nereye kafanızı çevirseniz gül yazısını ve gül ile ilgili ürünleri satan dükkanlarını görmektesiniz. gül kadar rose kelimesi de dikkat çekmektedir.

0

gülü ile meşhur il ısparta dır diyorum .

0

gülü ile meşhur ilimiz ispartadır. gülü çok meşhur olduğu için hediyelik eşyaların çoğu gülden yapılmıştır. güllü sabun ,gül suyu, güllü tesbih bunun gibi birçok hediyenin bulunduğu hediye sepetleri vardır . oda arkadaşımın sevgilisi isparta'da askerlik yapmaktaydı. erkek arkadaşı arkadaşımın yanına gelirken bu hediye sepetleri nden 1 adet getirmişti. ve içinde güllü sabun ,gül suyu ,güllü şampuan ,güllü duş jeli ,güllü krem ve bunun gibi bir çok şey vardı . yani görüldüğü gibi isparta şehrimizin insanları gülü ile ünlü olan isparta mızı ekonomik bir kazanç haline getirmiş ve hediyelik eşya olarak bir çok şeyi gülle yapmıştır.

0

bunu bilmezsem ayıp olur. çünkü annem oralı. :) ısparta tabikiiii...

0

ısparta ilimiz gülüyle meşhur olan bir ildir.kendim bizzat gitmişliğim vardır ısparta'ya. baharda güller açmış olur her yer mis gibi kokar

0

gülü ile meşhur ilimiz isparta'dadir. isparta gülü ile meşhurdur. birçok gül tarlası bulunur .orada bulunan çoğu kozmetik ürünleri gülden yapılır .güllü kremler ,gül kolonyası gülden mumlar .eğer oraya giderseniz hediyelik alacağınız gülden yapılmış pek çok ürün vardır.

0

ısparta
türkiye de bir ilimizdir ayrıca gulden reçel kolonya ve birçok ilacta yapildigi bilinir