0

ikisi de önceden evlendirme programları soruyorlardı şimdik zuhal topal yemek programı esra erol ise kavuşturma programı sunuyor o yüzden ikisinin de bu program yüzünden sevmiyor ve de programlarını izlemek istemiyorum .

0

her ikisinin de programını sevmiyorum ama ikisine göre kıyaslayacak olursak esra erol ,zuhal topala göre daha kaliteli bir sunuculuk yapıyor çünkü en azından haklı olan bir kişiyi haksıza ezdirmiyor ama zuhal topal böyle ortalığı daha çok kızıştırır gibi â falan şeklinde şaşırıyor gibi falan yapıyor .o yüzden hiç sevmiyorum ve o kadının yarışmasını aslında hiç beğenmiyorum . bu yüzden de bence zuhal topal sunuculuğu bırakıp oyunculuğa devam etmeli diye düşünüyorum. çünkü gerçekten oyunculukta daha başarılı ve daha sempatik gözüküyor. ama bana göre en iyi sunucu müge anlı gerçekten kadın aklın yolu ve doğrunun peşinde gidiyor ve gerçekten çok kaliteli bir program yapıyor.

0

esra erol'un programları daha kaliteli geliyor bana. zuhal topal sanki daha sıradan, alışılmış şeylerle karşımıza çıkıyor. esra erol yönetiyor da zuhal topal yönetiliyor gibi daha çok. ama her ikisi de herşeyi paralel için yapmıyor mu?

1

ikisinin de programlarında nefret ediyorum ikisi arasında herhangi bir kıyaslama bile yapamam. o kadar yapmacık ya boş programlar yapıyorlar ki insanlar nasıl oturup o programları izliyor inanın anlamıyorum. gerçekten insanları herhangi bir katkı sağlamayacak ve özellikle evde boş boş oturan cahil kesimin beynini iyice yıkayacak tarzda saçma sapan programlar yapıyorlar. bunlara prim veren kisinin birçoğu da zaten kendini geliştirmeyi bilmeyen insanlar. o yüzden benim tercihim ikisinden de yana değil televizyonda gerçekten çok daha kaliteli programlar ve sunucular var.

0

zuhal topal bana daha samimi geliyor. bana göre iyi bir sunucu ve iyi de oyuncu.ayrica esprili bir kişiliğe de sahip. kısacası başarılı buluyorum zuhal topalı.

0

her ikisi de çok kötü bir program sunucusu diyebilirim. o yüzden pek fazla ikisini de izlemeyi sevmiyorum. gereksiz yere bazı şeyleri o kadar abartıyorlar ki anlatamam.

0

valla ben her ikisini de izlemiyorum ama,esra erol un programini izlerdim sanirim.