0

en son izlediğim film soraya'yı taşlamak diye bir filmdi dram filmi biraz islamı kötülediği söylensede yaşanmış bir olaydan beyaz perdeye uyarlanmıştır islam'ı kötülemiş demişler ama araplarda güya müslüman ama onların yaşam tarzı da islama uygun değil

0

en son bir iran filmi olan ekmek ve çiçek adlı filmi izledim güzel bir filmdi fakat her zevke uygun değildi hareketli filmleri sevenler için sıkıcı gelebilir

0

en son izlediğim film sinemada müslüm filmi olmuştur. müslüm filmi yani müslüman hayatı gerçekten beni çok duygulandırdı. bütün şarkılarının neden bu kadar anlamlı olduğunu filmini izledikten sonra daha iyi anladım. ve müslüm iyi ki şarkıcı olmuş .duygularını yaşadıklarını bestelerini o kadar güzel yansıtmış ki bunu yapabilecek başka bir insan var mı ya da olur muydu merak ediyorum. müslüm'ün babasının annesi ve kız kardeşini öldürdüğü sahnede gerçekten yıkıldım resmen. öyle bir canilik olabilir mi acaba diye düşündüm. ama tabii ki gerçek hayatta böyle bir sürü olay var. ve müslüm bunca olumsuzluğun içerisinden yine iyi bir şekilde baş etmeyi becermiş. neden hiç çocuğu olmadığını ve herkesin ona müslüm baba demesini hep merak ederdim. filmini izledikten sonra bunu daha iyi anladım. müslüm sırf babası gibi bir baba olmamak için hiç çocuk sahibi olmamış. hiç çocuğu olmadığı için bütün gençler ona müslüm baba diye hitap etmiş. o da kendisini bıçaklayan a bile sevgi gösterecek kadar büyüklükte bir baba olmuştur.

0

en son izledigim film;kolomya cumhuriyeti idi.

0

en son izlediğim film git başımdan’dı. ama keşke izlemeseydim dediğim bir film. bu kadar saçma bir film görmedim. türk yapımı filmlere sinemadayken neden gidilmediğini bu gibi filmlerle daha iyi anlıyorum… oyunculuklar güzel olsa bile, işlenilen konu berbat olunca izlenilmiyor. sonra türk sineması neden gelişmiyor? neden acaba diye sorasım var şu yönetmenlere senaristlere. sırf sinema filmi yapmış olmak için yapıldığını düşünüyorum bu tarz filmlerin. sonra film gişe yapmadı, istenilen hasılat yapılmadı gişede diye sızlanıyorlar… yapma o zaman böyle film… sırf para için bir yıla 2 film sığdıracağına biraz kafa patlatın da bari 1 yıla 1 bir film, iki yıla bir film çıkarın da sağlam yapımlar ortaya çıksın. yani çoğunluk olarak yabancı yapım filmleri niye daha çok seviyoruz daha iyi anlıyorum. adamlar film yapıyor ve kendini izlettiriyor film.

0

suretleri seyretmiştim.bu gün tv de yeniden izledim ve ne kadar uzun zamandır sinemaya gitmediğimi farkettim.

0

ben en son kolonya cumhuriyetini izledim.

0

en son izlediğim filmler kanka "küçük adam" flimiydi. sana tavsiye ederim gerçekten çok güzel bir film hiç bir şekilde pişman olmazsın sende izle bence harika bir film yani.