0

bence o insanlar normal bir psikoloji de değiller o hayvanların canı ne ki size ne yaptıki ne istiyosunuz ki işkence ediyosunuz o mantık o psikoloji bence kabul edilemeyen bir psikoloji çok saçma oluru olmayan zaten dünya o kadar kötü olduki köpekler,kediler,kuşlar her hangi bir hayvan onlarında canı var bunları yapanlar artık bi krndilerine gelmeliler bence

0

gerçekten anlam vermiş değilim bu kişiler gerçekten bir hayvana şiddet yaparak ne düşünüyorlar hangi psikolojideler gerçekten anlamış değilim. gerçekten bence o hayvana şiddet yaparken beyinleri yok diye düşünüyorum. allah herkese beyin vermiş ama bence onlara vermemiş yani gerçekten çok üzülüyorum bazen hayvana yapılan şiddete karşı. bence bu kişiler akılları yerinde değil özellikle de master şef teki murat diye bir adam vardı o da zaten bir cezaevine giriyor bir çıkıyor hayvana şiddet yaptığı için yine girdi ama hiçbir şekilde akıllanmadı tekrar girdi. en sonunda da şükür yine tabii ki de çok az süresi ama 20 günlüğüne bir akıl hastanesine yatırıldı çok iyi oldu bence ama keşke şöyle bir sene 2 sene yatsa da en azından aklı başına geldi birazcık daha tedavi edilse diye düşünüyorum.zaten bu insanların bence aklı yerinde değil hiçbir şekilde düşünemiyorlar nasıl bir kafadalar anlamış değilim gerçekten. hayvanlardan ne istiyorlar onu anlamıyorum yani bu insanlar çevreye, dünyaya ,ailesine herkese zarar bence.böyle insanları hayvana nasıl şiddet uyguluyor varsa aynı şekilde bütün toplumun önünde aynı şekilde o şiddeti yaparak en azından insanların bir nebze olsun içlerin de bir ferahlama olur diye düşünüyorum yoksa hiçbir şekilde insanların bu öfkesi gerçekten gitmeyecek.bu hayvana yapılan şiddeti artık önünde bir dur demelidir artık bence mahkemelerde artık en azından bu durumu iyi bir şekilde görüşüp bir karar vermelidir en azından caydırıcı bir ceza olmalıdır ki bir daha yapmasınlar. yoksa aynı şekilde hiçbir şekilde caydırıcı bir ceza olmazsa aynışekilde hayvana çeşitli şiddet uygulayacaklar öldürecekler, kesecekler yani canilik yapacaklar hatta. bu tür insanlar bence hiçbir şekilde bu dünyada yaşamamalılaryoksa bu dünyada yaşarlarsa zaten aynı şekilde sürekli hayvana şiddet yapacaklar ve hiçbir şekilde biz ilerleyemeyeceğiz maalesef. o yüzden bence hayvana şiddet yapanların birçok nedeni var bence eğer ki bir şiddet varsa başkalarına şiddet uygulayan olursa hayvanları burkuluyor uyguluyorlar maalesef çünkü başka insanlara yapamıyorlar bunu. o yüzden de ilk önce eğitim bence ilk ailede başlıyor ailede ne varsa çocuğu ne gösteriyorsa aynı şekilde insanlara karşı da hayvanlara karşı da aynı şekilde yapıyor ve sonuç bence böyle kötü oluyor. bu durumların bir daha yaşanmaması için artık küçük yaşta anne babalar çocukların ilk bir şekilde hayvan sevgisini göstermelilerdir, insan sevgisini göstermelilerdir ne düşünüyorum.

0

hayvana işkence yapan vicdansızlara insan demek bile istemiyorum. sonuçta onlar konuşamıyor, kendilerine özgü ve sesleriyle tepki verebiliyorlar. gerçekten acımasızca o hayvanlara işkence yapılıp, sakat bırakılması, bir köşeye atılması veya öldürülmesi bunu yapan caninin kesinlikle normal olmadığını gösterir. sinirini hayvandan çıkarıyor olabilir, öfkesini ondan alıyor olabilir, tamamen sadist duygularla hayvanları katlediyor olabilir. psikolojisi iyi olan biri zaten bunu yapmaz.

0

hayvana işkence yapılmasının en büyük sebeblerinden biri aile arkadaş cevresinden sürekli olarak ezilmekten kaynaklıdır. zamanında o kadar ezilmiştir ki kendinden daha güçsüz olan bir varlığı ezip işkence ederek kendini tatmin etme yolu bulmuştur.

0

hayvana işkence yapan kişiler bence manyak yada akıl eksiği olan zayıf kişilerdir.bunlar şiddete meyilli akıl hastaları bence en yakın akıl hastanesine götürüp tedavi ettirmek gerekir