0

uyumsuz çocuklar hiçbir ortama ayak uydurmazlar. her ortamda benim dediğim olacak derler. bunun sebebleri ise ailesinden ilgi görmemek ile alakalı olabilir.

0

uyumsuz çocuklar genellikle sinirli, huysuz veya içine kapanık olurlar. orta yolu bulunmaz genellikle arkadaşlarından çok kopuk olabilir. derslere katılmak istemez. okul hayatını sevmez, sürekli her şeye aşırı tepkiler verir. bağırarak konuşurlar veya hiç konuşmayıp televizyon ve tablet odaklı yaşarlar. arkadaşlarıyla geçinemezler. bu tarz çocuklarda uyumsuzluğun sebebi fiziksel, zihinsel ve psikolojik rahatsızlıktan dolayı olabilir. bunların hepsi hem zor bir durum hem de çözülmesi için hemen faaliyetlere geçilmesi gereken bir durum. ihmal edilmemelidir.

0

benim kuzenim de eskiden öyleydi uyumsuz bir çocuktu ama daha sonrasında tedavi olmuştu bir psikiyatriste götürmüşler çocuk psikiyatrine. bence eğer ki uyumsuz 1 çocuğu olan insanlar eğer arkadaşlarıyla uyumsuzsa bence hemen bir doktora gidip o yüzden demek gösterilerek en azından bunun çözüm bulunabilir.yoksa gerçekten uyumsuz çocuklar genellikle birazcık değişik tavırları oluyor arkadaşlarıyla hiçbir şekilde anlaşamıyor o yüzden de çok sıkıntı çekebiliyor başka sebeplerle ve ilerleyen zamanlarda. uyumsuz çocuklar genellikle anormal davranışlar genellikle segilemezler. arkadaşlarıyla sürekli kavga etme derdinde olurlar sürekli değişik hareketler olduğu için hem öğretmenleri hem de arkadaşları hem de çevresi hiçbir şekilde sevmez anne babası dışında hiç kimse bence sevmez diye düşünüyorum. uyumsuz çocuklar genellikle arkadaşlarıyla anlaşılmadığı için sürekli dengesiz ,kavgacı tavırlar sergilediği için genellikle arkadaşlarıyla anlaşamıyor ve sonra ileriki yaşlarda da bu büyük bir sorun olabiliyor.o yüzden diğer uyumsuz bir çocuğa insanlar sürekli böyle davranışlar sergiliyor sahibi bunu iyi bir şekilde kontrol etmeliler daha sonrasında hemen bir doktora başvurularak bir psikiyatri te çocuk iskeletini gönderilmelidir diye düşünüyorum. o yüzden genellikle uyumsuz çocuklar sürekli huzursuz olurlar, rahatsız verirler, okul derslerinde başarılı olamazlar maalesef dikkatsiz olurlar, öfkeli olurlar ,korkak olur özellikle de o yüzden eğer ki böyle davranışları varsa anne-babalar hemen dikkat etmelidir ve onunla iyi bir şekilde konuşma mıdır diye düşünüyorum yoksa hiçbir şekilde onun bu davranışlarına uyumsuzluğuna çözüm bulamazlar.ileriki yaşlarda da çok büyük sorunlara yol açabilir bence bu durum. özellikle de genellikle küçük yaşta fark edildiği için bu durum sınıfta daha çok uyumsuz olurlar ve arkadaşlarıyla. sınıfta daha çok arkadaşları bir şey derken onlarla sürekli sinirli oluyorsa, onlara karşı sürekli asabi davranıyorsa değişik hareketleri varsa zaten burada bir sorun vardır. aslında kendileri hiçbir şekilde öyle olmak istemezler ama kendi böyle olduğu için karakteri genellikle değiştiremezler o yüzden de anne babalar dikkat etmelilerdir çocuklarına hemen bir psikiyatristin gönderilerek en azından bunun bir çözüm bulunabilir çocuğun daha uyumlu bir hale getirilebilir.olumsuz davranışları olduğu için genellikle sınıfta öğretmenlerinden,arkadaşlarından sürekli azar yer çocuk da bir zaman sonra okuldan soğur ve hiçbir şekilde gitmek istemez. bizimde sınıfımızda vardı bir tane çocuk sürekli şımarıklık yapardı sürekli asabiydi,insanlarla sürekli uğraşırdı öğretmenliğini karşı hep terbiyesiz şekilde konuşurdu daha sonrasında bu çocuk tabii ki de biz hiç sevmez o çocuğu ama daha sonrasında okuldan atılma derecesine gelmişti ve çocuğu daha sonra annesi babası geldikten sonra okuldan atılmamıştı okulunu bitirmişti daha sonra. öğretmenleri,arkadaşları hiçbir şekilde onunla ilgilenmemişti ve daha sonrasından bir arkadaşının duymuştum bu çocuk hukuk okumuş.

0

uyumsuz çocuklar her konuda anlaşılmaz olurlar.her şeye zırlarlar.bir şey beğenmezler.arkadaşlarıyla devamlı kavga ederler ellerindeki bir oyuncağı atarlar kırarlar, yalandan ağlarlar.kısacası çekilmez olurlar