1

bir işle meşgul olmadığı için zihnimiz canımız sıkılır genelde. durduk yere sanılır ama durduk yere değildir o. mesela sorumani'de hiç canınız sıkılıyor mu. çünkü beyniniz düşünmekle, eliniz düşündüğünüzü yazıya dökmekle meşguldür.

0

yani insanların yapacak bir şey olmadığı zaman canın sıkılabilir. bu normal bir şeydir. bazen evde tek kaldığımızda da canımız sıkılıyor bazen durduk durduk yere de sıkılıyor. bence bu psikolojik olan bir şey ama normalde benim canım gerçekten de sıkılmıyor çok nadir. ben evde yalnız durmayı daha çok seviyorum nedense bekarken çok gezmeyi severdim ama evlendikten sonra öyle olmadı evde oturmayı daha çok sevdim yani bu şekil.

0

yapacak birseyimiz olmadigi zaman canimiz sıkılır.can sikintisini gidermek icin kendimize ugrasacak aktiviteler bulmaliyiz.

0

canımızın sıkılmaması için çok sebep var evde boş oturmaktan canım sıkılır veya sürekli aynı şeyleri yapmaktan canım sıkılır, birini özlersek canımız sıkılır yapmak istediğiniz bir şey yapamazsak canımız sıkılır, dışarı çıkmazsak gezemezsek canımız sıkılır yani canımızın sıkılması için çok sebep var bence.. benim şu an neden canım sıkılıyor; sürekli evde oturmaktan dışarı çıkamamaktan havanın kötü olmasından havaların çok soğuk olmasından içim bunalıyor ve daralıyorum gerçekten inşallah bu can sıkıntın bir an önce geçer diye düşünüyorum soruma niye soru yazmaktan cevap yazmaktan bile canın sıkılabilir yani o derece bir can sıkıntısı oldu ben de hastalık mıdır nedir.:))