0

artık bir daha hiç geri gelmeyek olanları özlüyorum.çocukluğumu doğduğum evi, orada yaşadığım korunup çok sevildiğim zamanları, gençliğimi öğrencilik günlerimi.daha sağlıklı olduğum yaşlarımı özlüyorum.bu günü özleyeceğim zamanları da görürüm inşallah.ne mutlu bana ki güzel şeyler yaşamışım keşkelerle değil ne güzeldi diye özleyebiliyorum

0

ben en çok çocukluğumu özlüyorum. gerçekten benim çok güzel geçti. hani eminim ki her insanda çocukluğunu özlüyordur. ben kendim ortaokul mezunuyum ortaokuldaki arkadaşlarım gerçekten de çok iyiydi ve aynı lise öğrencileri gibiydik hababam sınıfı derlerdi bize keşke geçmişe geri dönebilsem. çocukluğumu o kadar çok özledim bazen aklıma geliyor gülüyorum kendi kendime çok eğlenceliydi. arkadaşlarımla oyun oynardık ,komşuların ziline basıp kaçardık, ağaçlardan erik çalardık ya sonuçta çocuk haklı öyle şeyler yapıyorduk ama gene de özledim başka özlediğim bir şey yok. bu hayatta çok şükür sadece özlediğim bir çocuktum var o kadar bile çocukluk arkadaşlarım tamam.

0

ah ah ben neler özlemiyorum ki lise hayatımı özlüyorum, ilkokul hayatımı özlüyorum, üniversite hayatımı özlüyorum arkadaşlarımı özlüyorum onlarla yaptığım aktivitelere gezdiğimiz yerleri yaptığımız maceraları yaptığımız yaramazlıkları her şey çok özlüyorum. yani aslında ben gençliğimi özlüyorum.. gençliğimi özlüyorum derken 20 yaşındayım çok yaşlı sayılmam ama yine de eski anılarımı çok özlüyorum okumak gerçekten çok güzel bir şey arkadaşlar insanın eline hiç geçmiyor okumanın değerini bilin arkadaşlarınızın boş vakitlerinizi değerini bilin ve boş vakitlerinizi değerlendirin.