0

çocuklar duymasın dizisi eskilerden gelen bir dizidir. neredeyse çocukluğum bu diziyi izlemekle geçmiştir. çok sevdiğim diziler arasında yer alıyor ve o kadar samimi davrandıklarını görebiliyoruz dizi içerisinde. şu anda hala televizyon ekranlarında çocuklar duymasın dizisi devam etmektedir. eskisi kadar tadı kalmasadaşu anda televizyonda devam ediyor ve hala izlemeye devam ediyorum. çok eğlenceli buluyorum bazen ailecek izlenebilecek filmler den biridir. bu sezon biraz daha emre'nin üzerinden dizi geçecekmiş gibi görünüyor. fakat kimin üzerinden geçerse geçsin gerçekten oyunculukları bir harika olduklarını söyleyebilirim dizi içerisindeki oyunculara. eğer bu şekilde devam ederse ben önümüzdeki yıl da tekrardan ekran başında kalacaklarını tahmin ediyorum. şu ana kadar reyting rekorları kırdıklarını tahmin edebiliyorum az buçuk. inşžallah önümüzdeki sezon tekrardan görmek nasip olur.

0

evet izliyorum ama eski bölümleri daha güzel daha akıcı ve zevk veriyordu.

0

eskiden çok izledim ama bitip başlayınca eski tadı kalmadı. yeniden başladığında baktım biraz ama eskideki hissi vermediği için izlemeye devam etmedim. her dizi öyle benim için oyuncusu çok değişen yada bitip tekrar başlayan diziler bana göre tutmuyor ve uzun soluklu olmadığını düşünüyorum.

0

hayır izlemiyorum bana güzel bir dizi olarak gelmiyor.saçmaladılar iyicene çocuklar duymasın dizisini eskiden beri izlemiyorum .

0

valla eskiden cok izlerdim ama sun an izlemiyorum. cunku dizinin eski tadi kalmadigini dusunuyorum. bir dizinin bu kadar uzatilmasi bana sacma geliyor. tadi kaciyor cunku. cocuklar buyumus oluyor. ortada cocuk kalmiyor. dizi amacindan cikiyor. durumlar olaylar degismeye basliyor. o yuzden ben tadi kacan dizileri izlemiyorum sevmiyorum. ama eskiden izlerdim hemde cok izlerdik. yinede basarili bir dizi istikrarlilar masallah..