0

hedefleriniz,hayalleriniz,beklentileriniz nelerdir?

evet herkes hayalini hedefini beklentisini yazsin,kimin ne hedefi ne amaci var bu hayatta,kimin sorumlulugu daha buyuk bi gorelim.
hesefi olan insani severim,saygi duyarim..:)

5 cevap
0

hedefim: hayatta güzel bir evlilik yaparak bu evliliği en güzel şekilde idare ederek dettirmek ettirmektir. bu hedef için elimden geldiğince çalışıyorum ve mücadele ediyorum .
hayallerim: evlilik yaptıktan sonra baba olmak gibi hayallerim vardır. baba olmak güzel bir hayaldir. çünkü sizin çocuğunuz olduğunu düşünmek ve sizden bir parça güzel bir hayaldir.
beklentilarim: ülke olarak bütün insanların kendi çocuklarını korkmadan ve rahatlıkla sokağa çıkarmak gibi bir beklentimiz var. bunun için ülkede böyle sorunun halladileceğini umuyorum .

0

hayallerım polis olmaktır ve polis olmadan oncede bı hayalım var bu kış ve zorlu şartlarda ınsanlarımız karlı yagmurlu cok soğuk havalarda dışarda kalan ınsanlarımız var hep beraber bunları tutarak el ele vererek bı destek çıkmaktır benım gorusum ve hedefım ise araba almaktır güzel bi temiz bi arabam olmasıdır ve allah nasıp ederse inşallah alıcam çalısıp çabalayıp almayı planlıyorum ama ne kadar yararlı olur bılmıyorum sonra beklentılerım ıse sınavlardan güzel notlar cıkarmaktır ve yaptıgım ettıgım güzel geçen sınavlardan malesef ve malesef kötü sonuçlar alıyorum ve bu durum gerçekten benı çok üzüyor yanı sınava giriyorum ve sınavdan istediğim bi sonuç alamıyorum gerçekten bu olay benı üzüyor sonra yanı beklentı bu yaşam bu hayat bu hayallerım hedeflerım ve beklentılerım bunlardır ve günler ilerledikçe bu olaylar ve bu hedefler daha çok değişeceğine inanıyorum.

0

ayrıca bu vesileyle tüm yazarlarımızın ve sorumani ailesinin yeni yılını şimdiden kutlarım.

0

hayallerim ve beklentilerim tüm dünyaya bir an önce adalet gelmesini isterim. garibanlar artık ezilmesin. hep güçlüler ve zenginlerin dünyası olmadın. gariplerde gülsün artık. ülkeme hayırlı bereketli yollar nasip etsin.

0

benim hedeflerim arasinda muteahhitlik var,buna gore butce ayarlamasi vs herseyi yapmis bulunmaktayim,maddi anlamda hedefime ulasmis ama icraat anlaminda dogru zamani bekleyenlerden birisiyim.
is konusu disinda;
kendi sagligim icin cabalarim devam etmektedir.insanlara hayvanlara ve kurum kuruluslara yapabildigim maddi imkanlari da arttirabilme cabasi icerisindeyim.
her insana daha da deger verme,daha el ustunde tutabilme amacindayim.:)
gunun birinde iyiligin kazanacagindan da suphem yok,iyilik icin durmak yok yola devam.:)
yasanabilir bir dunya icinde mucadeleye devam..:)
sonrasinda da evleniriz heralde.:)