0

evet köpeğimiz var. hatta iki taneydi bir tanesi öldü çok üzüldüm. diğer köpeğimin adı ise garip.

0

malesef köğegim yok ve yaş bıraz ılerledıgı ıcın kopeklerle biraz ilgilenme fırastım olmuyor açıkcası öyle diyebılırım kopekler insanların dostudur dıye bır soz vardır bazılarımız bıler belkıde çoğumuzda bilir küçükken sokak kopeklerını sahıplenıyordum ve kopeklerı eğıtıyordum kopegı benım sokagıma yuvama yakınlaştırdım unutturmadım ve kopeklerın ne kadar hafızası güçlüyse asla unutmuyorlarmış ve bu gerçekten süper birşey bence çünkü küçükken köpek sahıplendıgımde aynısını uygulamıstım hergun düzenli bir şekılde yemegını verıyordum ve bi gün kaybolsa burayı bulabılecek mı dıye aldım kopegı 1 2 km uzaga götürdüm yanı tanımatıgı yere dıyebılırım sonra ise ben eve koşa koşa geldım kopek nasıl bulduysa kapının önunde aynı şekılde yerını unutmamuş benı beklıyordu ve ıyıce duygulandım yanı bu köpek nasıl olurda bu kadar hafızası güçlü tanıdıgı yerı asla unutmazlar bunu bılın köpek bakıyorsanız tam takır bakın hayvana bazı ınsanlar gıbı esir etmeyin sokaklara salın dolaşsın gezsin yani dediğim gibi küçükken bakıyordum köpeklere.

0

malesef bir köpeğimiz yok ama olsun isterdim . köyde kayinpederimin evinde var artık onunla avutuyoruz kendimizi. alırsak ilgilenemem korkum var hayvan alıpta harap etcegime hiç almamayi tercih ediyorum keske herkes öyle yapsa ama bakamayacagini bildiği halde alıp sokağa bırakıyorlar malesef.

0

zamanında köpek beslemeyi çok severdim. fakat şu anda evimizin bahçesinde besleme gibi bir imkanım yok. eskiden köpeğimin adı altındı. oldukça çok sevdiğim bir dostumdu diye bilirim.

0

benim 3 tane kopegim var beslemekteyim...:)

0

maalesef şu an köpeğimiz yok önceden vardı onun ismi de boncuk da böyle boncuk boncuk gözleri vardı çok seviyordum o köpeğimizi hastalandığı için başka birine vermek zorunda kalmıştık zaten çok iyi şartlarda besleyemiyorduk. ama kopekleri cok severim ya. tekrardan bir kopek sahibi olmayi istiyorum. kucuk alip buyutmek istiyorum insallah.