0

yaşadığım yer tokat tokatın sulusokağını yeni haliyle gezmelidir derim.

0

yani ben doğma büyüme izmirliyim. ben kendim kuşadası'na gelin geldim. hani ben kuşadası fazla bilmem izmir'de olduğum sürece tanıdığım bir insan izmir'e misafirliğe geliyorsa onu ilk karşıyaka'ya götürürüm. izmir'in en çok sevdiğim yerlerinden bir tanesi karşıyaka gerçekten de çok seviyorum gezilecek bir yer ondan sonra alır. inciraltı'na götürürüm. inciraltı dediğimiz yer gerçekten on numara izmir'de oturanlar da iyi bilir. yani izmir'in dediğim gibi her yeri gezilecek bir yer bornova, konak, alsancak, kemeraltı, karşıyaka ,mavişehir ,bostanlı, balçova, narlıdere ,inciraltı ,gaziemir optimum vs vs yani dediğim gibi gerçekten de izmir'in neresine gidersen git her yeri de çok güzel sevdiğim insan eğer benimle gezmek istiyorsa izmir'in her yerine götürebilirim. gerçekten izmirli olduğum için söylemiyorum ama cennet gibi bir yer bana göre zaten gelen insanlar da söylüyor ,izmir'in ne kadar güzel olduğunu ondan dolayı her yerini gezdirdim.

0

yaşadığım yer kırklareli lüleburgaz burda o kadar gelen birinin merakla gelebileceği bir yer yok aslında . bilen bilir lüleburgaz çok büyük bir yer değildir. anca çarşıya çıkar gezmeye o da ileri geri yap yarım saatte geziliyor. allahtan avm yapıldı yeni orası çok güzel oldu gelen kişi orayı gelebilir . küçük ama çok güzel yerdir burası gezilecek yeri olmasa insanları güzeldir o bile yetiyor bize . yani geleni her türlü mutlu ağırlarız.

0

kayseri de yasiyorum,
meydanimiz zaten yeterince tarihi,meydani gezse yeter.:)

0

yaşadığım yer izmir.buranın çok güzel yerleri vardır.zevke göre değişir ama izmir'in kordonu deniz kenarında olmasından çok gezilen yerdir sonra inciraltı,kemeraltı fuar alanı karşıyakası gezilebilir