0

beyatiz öztürk zaten çok karakterli vede çok efendi birisi olarak taninan vede asla medyada ismi olmayan kişiler arasinda yer alir.zaten acun öyle olmasaydi almazdi o ses türkiye ye.ama çok ama çokda yakişmis hem konusmasi hemde kişilere karşi konusmasiyla lider bir juri üyesi olmustur.

0

bence çok yakışmış adam her her yere yakışıyor ya o sesi güzelleştirmis bence kendi programıni hiç söylemiyorum ayrı güzel gece kaç olursa olsun zevkle izliyorum onun programını.

0

bence çok yakışmış o ses türkiye'de 1 sene kalacak sadece ama gerçekten de beyazıt öztürk iyi ki de o yarışmada jürilik yapıyor. keşke seda sayan'ın yerine de gökhan özoğuz olsa da en azından gerçekten çok iyi olurdu diye düşünüyorum gerçekten seda sayan'ın birazcık yapmacık hareketlere olduğunu düşünüyorum açıkçası.beyazıt öztürk gerçekten çok iyi artık son zamanlarda da sürekli yarışmacıları kendine çekiyor nasıl bir şey oluyor anlamıyorum yani inşallah onlar oraya birazcık stratejik olarak gidiyorlar birazcık da eğlenceli olduğu için gidiyorlar zaten çok belli.seda sayan'a aşırı bir şekilde gitmiyorlar yani sürekli çok gereksiz insanları aldı o yüzden de benim takımımda sonra diyor sürekli aslında bilmiyorum ki gereksiz insanlar var sesi güzel olmayan insanlar.beyazıt öztürk iyi ki de bu yarışmada jürilik yapıyor gerçekten çok beğenerek severek takip ediyorum ve gerçekten çok gülüyorum esprileri de keşke sürekli bu kanalda olsa ama sadece 1 senelik yapmış maalesef.

0

valla bence beyazıt öztürk'ün yakismayacagi hicbir yer yok . gerçekten bayılıyorum o adama . kendi halinde içi dışı bir samimi biri hiç değilse kasinti değil. benim tanıdığım gitti o ses türkiye çekimlerine seyirci olarak o anlattı yayında seyirciye laf atanlar arada kimsenin yüzüne bakmiyormus bir tek beyazıt öztürk laf atıp sohbet ediyormuş duyunca bunu bir daha sevdim adamı

0

adama her program yakışır beğendiğim biri tam o ses turkiyeye uymus

0

bence tam isabet olmus.kisiligi ile de uygun birisi.

0

yakışmış bence ortamı şenlendiriyor beyaz show kapanınca kendini burda gösteriyo