0

ben günde 25 tl rekorunu gecemedim ama sanırım 10 tl cıvarinda yaptıgımı biliyorum günlük.dunden beri 2 kat kazanc etkinligi aktif edildi insallah bu rekoru bügün kırıp pazartesiye kadar güzel bir bakiye yapmam lazim diye düşünüyorum.

0

evet bence vardır çünkü sorularınız çok basit ve kolay genellikle bilgi soruları olduğu için bizim türkiye'mizin de bilgileri bilgisi çok fazla olduğu için eminim ki 25 tl rekoru kıran vardır ve buna en yakın da ben geliyorum inşallah

0

keşke yapabilsem ama maalesef. yapan arkadaşlar varsada helal olsun

0

bilmem.... suan kazanclar biraz dustu ama zorlasam yaparim. gunde 12-13 tl yaptigim gunler oldu... ysni yapilsa yapilir yani. ;)

0

arkadaşlar bende yeni sayılırım hadi bakalım inşallah güzel rakamlar elde ederiz herkese bol kazançlar olsun :)

0

yani benim oğlum uslu dursa ben gerçekten de günde 25 tl yapabilirim. kendimi o konuda güveniyorum ama benim oğlum durmadığı için günde ben bilemedin 7 bilemedin 8 tl anca yapabiliyorum. belkin bazen daha az yapıyorumdur. çünkü benim oğlan gerçekten de hiçbir şekilde durmuyor evimde temizlik bile yapamıyorum o durmadığı için yani çok zor. eğer çocuğuma benim bakan olursa vallahi çok iyi bir şekilde yapacağıma inanıyorum. :)

0

hedef o zaten inşallah kazancaz parayı zaten bi kazansam tüm arkadaşlar başlıcak siteye

0

benim oğlanı iki saat tut da yapayım:)))

0

bilmiyorum ama ben günlük 13 tl ye kadar çıktığımı bilirim burada. :)

0

daha yeni üye oldum memnun kalırsam toplayabilirim diye düşünüyorum