0

başarı hedefe ulaşmaktır. nasıl ulaştığı ise başarının ölçüsü olabilir.

0

başarı hedefe ulaşabilmek hangi yolu kullandığın hiçbir önemi yoktur çünkü başkasını yolları sana göre değil sen kendi yolunu kendi belirleme misin mesela birisi sana diyor ki buradan bursa'ya gideceksin en hangi taraftan gitmek istersen oradan gider ister eskihisar'dan feribotla karşıya geçersin ister'de karadan dolaşıp bursa'ya gidersin yani anlayacağın karar sana kalmıştır bazı ileri zekalılar kendilerini akıllı sansalar bile hedefe ulaşamazlar başarıya ulaşamamış lardır burada başarılı olmak için kendine hedef koymalısın hedefine ulaşabilmek için çabala malısın herhangi bir yolu denemelisin ama bu yıl senin yolun olmalı tek şerit gitmelisin anlayacağın şey başarmaktır başarabilmek için ise çaba gerekir çaba için ise hedef yani bunlar hepsi birbirine bağlı olan olaylar allah herkesin başarıya ulaşmasını hedefinde olağanüstülükler yaşamasını nasip etsin hayırlısıyla herkesin hedefine ve başarısını ulaşmasını nasip eylesin şimdi ben üniversitesi hava harp okulu'na gitmek istiyorum milli savunma üniversitesi bunun için ilk önce yollar şunlar ilk olarak milli savunma üniversitesi sınavı kazanmak sonra ise ösym'nin ygs sınavını geçmek sonra ise ürünün mülakatlarından geçmek sözcüğü ve spor olarak eğer onları girişinde de üniversitede öğrenci olarak kabul göreceğim ondan sonra ise gerisini şu anki ilk olarak hedefim yolun milli savunma üniversitesi'nin konusu t y t olan sınavını kazanmak yani bunun için yolun ders çalışmak ders çalışmalıyım bunun için ya da hiç çalışmadan sallayarak geçmeye çalışmalıyım bu iki yoldan birini kullanmalıyım bundan sonra bundan sonra olarak seferlik böyle eksik alçaklarda olursun hiçbir zaman yükseklere çıktığıma namaz çünkü düzeni bozmuşsunuz dur sen eğer sıraya göre hareket edersen yavaş yavaş söylersin ama zirveye eninde sonunda ulaşırsın kardeşim benim allah herkese hayırlı ve bol kazançlar nasip eylesin hayırlı cumalar diliyorum.

0

başarı doğru hedefe doğru yoldan doğru şekilde ulaşmaktır.

1

kesinlikle başarı sadece hedefe ulaşmak değildir. başarı bir yoldan ilerlemek ve hiçbir şekilde ile karıştırmadan dost doğru bir şekilde başarıya ilerlemektir hainlikle veya sahtekarlıkla çok çabuk başarıya ulaşan o başlarda pek fazla kalması mümkün değildir çünkü hak etmeyi bir yolda başarı elde etmiş.

0

bazı insanlar basarsan yeter mantığı ile arkalarındaki enkazdan habersiz başarılarıyla sevinirler ama bu başarıları kullandıkları yol yüzünden çok sürmez hatta kişiyi eskisinden daha kötü hale getirebilir. ama sabır gösterip doğru yolları kullanarak elde edile başarı her zaman daha sağlıklı olandır bu sayede çevrende daha çok kişi olur. hatta eskisinden daha iyi durumlara gelebilirsin.

1

başarı; hedefe doğru yollardan, hile hurda yapmadan, gerçekçi yöntemlerle ve emek sarfederek ulaşmaktır. başarılı olmak; dürüstlükten, emek harcamaktan, kendini yormaktan geçer. bu sebeple hedefe ulaşmak her zaman başarı değildir.

0

kimi insanlar başarıya giden her yol mübahtır felsefesini benimsemiş durumda ama benim için öyle değil. zengin olmak ancak emek karşılığındaysa bir başarıdır bence insanları dolandırarak zengin olmak bir başarı değildir. ama birileri de çıkıp bana hırsızlıkta ya da dolandırıcılıkta da emek verildiğini iddaa edebilir faka madem bir emek illa ki verilicek neden başkasının emeğini çalarak verilsin ki? mesela aylarca çalışıp televizyon almış bir adamın evinden televizyonu çalmak onun emeğinin yanında hiçbirşey değildir. o yüzden herkes kendi çalışıp didinerek başarıya ulaşmalıdır. mesela sınav kazanmak ancak çalışılursa bir başarıdır soruları çalıp sınavı kazanmak bşr başarı değildir

0

başarı her zaman hedefe doğru yoldan ulaşmak bir çünkü bir şey sormak istersen onu doğru ve iyi bir yolda yapman gereken bu yüzden sıkı çalışmak disiplin tertip bunların hepsi çok önemli unsurlardır eğer doğru olmayan yanlış yollardan koşmaya çalışırsak ki zaten ulaşamayız bir kimse başarı olmaz o yüzden doğru yolla ulaşmaya çalışalım dolaştığımız her zaman kazanmaya devam edecektir

-1

başarı amaçladığımız şeylerin olumlu sonuçlanmalıdır.

0

başarı bir amaçtır eğer amacın hangisi ise o senin basarindir

1

amaç sadece hedefe ulaşmak olsa savaşta her şey mübahdır gibi bir şey olur bu. evet zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır ama, doğru yollardan gitmektir bunu kutsallaştıran. benim fikrim bu yönde.

0

kesinlikle hedefe doğru yoldan ulaşmaktır

0

tabikide doğru yoldan hakkıyla hakederek ulaşmaktır.

0

bence başarı hedefe doğru yoldan ulaşmaktır. eğer o hedefe doğru yoldan ulaşmamışsak bunun hiçbir önemi yoktur.

0

doğru yoldan ulaşmak da ulaşmak kadar önemlidir. yarışlarda diskalifiye olmak bunun cevabı olabilir.

0

amaç belirlediğiniz hedefe ulaşmak