0

evet daha önce bir bilgi yarışması vardı hadi yarışması birçok kere kızımla beraber o yarışmaya katıldık son sorular çok zor olduğu için hep son soruda kaybediyorduk tabii ki iyi bir kere joker hakkımızı kullandıktan sonra ama bir kere yeğenimle ile beraber katıldım hadi yarışmasında kazandım 1 tl 90 kuruş kazanďım sonra da hesabıma yansımadı birkaç kere daha katıldım baktım soruları çok zordur bir de kazanınca da pek kazancı yoktu az bir şey payına düşüyordu artık hadi yarışmasını bıraktık.

0

aktif olarak katılmadım ama hadi ile eleq yarışmalarına fırsat buldukça katılmaya çalışıyorum. bunlarda bilgi yarışması sayılır. hergün cep telefonundan canlı olarak yayınlanmaktadır. birçok defa finale kaldım nunlardan bir kısmını kazandım bir kısmınada kaybettim. yalnız bu yarışmaların ödül miktarları düşük olduğundan yarışmalara rağbette az olduğundan dazla ilgi görmüyor. yalnız ufak çaptada olsa paralar kazanabiliyorsunuz.

0

televizyona çıkmak anlamında diyorsanız hayır katılmadım. ama telefonda hadi diye bilgi yarışması var ona giriyorum arada 7 liram oldu ama orda para kazanmak imkansız desem yeridir . çok çok fazla kişi var . o yüzden bilgi öğrenmek için giriyorum arada .

0

hayatım boyunca hiç bilgi yarışmasına katılmadım ama kim milyoner olmak ister yarışmasına katılmak isterim.

0

hayir daha oncesinde hic bilgi yarismasina katilmadim.