0

evet düşmüştüm. daha çok kayıyorum ben son ana kadar direniyorum ama. hele bir de sevdiğim beğendiğim çocuk da oralardaysa daha kötü.. hiç öyle denk gelmedi ama inşallah daha da denk gelmez..

0

düşmemeye çalışırdım yavaş yavaş yürürdüm onun dışında bilinçli düşerdik

0

evet bi kere düşmüştüm canım çok yanmıştı. o zaman köy okulunda okuyordum ve okulun bahçesinde yağan kardan dolayı buz tutmuştu ve o buzun öyle kalacağı hiç gelmemişti aklıma. çok kötü düşmüş ve çevresindeki hermes beni gülmüştü. ben ile çok mahcup olmuş ve utanmıştım. keşke şimdi fırsatımız olsada yine buz üstünde kayıp düşsek. hayat artık o fırsatları birde sunmuyor. çocuklara sesleniyorum. fırsat buldukça eğlencesini çıkarın karın. saygılar

0

evet düştüm anlamla beraber ankara'da ,kızılayda hemde ben kalktım ablam hem gülüyor hemde kaldırılması bekliyordu,birde yanımızda babam vardı .ama inden gittiği için görmedi dustugumuzu bir adamcağız gelip kaldırdı anlamında öyle kalktı:-)

0

kardan sonra buzlanmadan dolayı defalarca yere kapaklandım. bir defasında dizim nerdeyse koptu sandım

0

erzurum'a ilk gittiğimde kar yağdıktan sonra yerler buz tutmuştu ve kaymamak için insanlar o kadar dikkatli yürüyordu ki anlatamam. hatta erzurum'un yerli halkı burada düşmeyenleri ayıplarlar burada düşmek ayıp değildir diyorlardı. ben de orada kaldığım süre boyunca hiç kayıp düşmedim. çok dikkatli yürüyordum. hatta yolda sürekli insanlar düşüyordu düşenlere bakıp gülüyordum.çünkü hiç alışık olmadığım bir durumdu. memleketime dönmeme yakın çarşıya alışveriş için çıktığımda telefonumda mesaj yazarken ayağım kaydı ve öyle bir düştüm ki onu hayatta unutmicam. ama hatırladıkça hala gülüyor ve çok eğleniyorum.

0

evet ya.. süşmüşlüğüm var... ama bir kere mi iki kere mi ne... o kadar az...

0

evet kar yağdıktan sonra çok düşmüşümdür. çünkü kar yağdığı zaman altında kalan buzlar donuyor ve üstünde sadece kar kalıyor sizde bu karları görmediğiniz için üstüne bastığınızda kayıyor .bir keresinde okulun merdivenlerinden düşmüştum altındaki buzu görmediğim için üstüne basmıştımve yere düşmüştüm .

0

çok oldu tabiki kar yağıp buz olmasın ben düz yolda düştüğümü de biliyorum. oluyor böyle şeyler yapıcak birsey yok utanmamda gülerek kalkar devam ederim birsey olmamış gibi.

0

evet düştüm ama nasıl düşüş. zaten kar çok yoktu buz olmuştu her yer. ve kalçanın üzerine düşmek kadar kötü bir şey yokmuş bunu anladım. çok canım acımıştı. morluk geçmedi 1 hafta. allahtan kırık çıkık yoktu.

0

kardan sonra buz olan yolda kaldırımda veya bir başka yerde düştüğümüz çok olmuştur.