0

ilk aşkım bir sınıfa giderken benim gibi bizim sınıftaki bütün kızların aşkıydı ha o zamandan mevkiye düşkünmüş iiz ki hepimiz kaymakamın oğluna aşıktık ismi de gökaydı.

0

ben ilk aşkımı gerçi onu artık aşkla aynı cümle içinde kullanmak bile benim için doğru değil zira evli ve anneyim. neyse hoşlanma sevme nedir bilmediğim yaşlarda bile aklımda olan bir isimdi yıllarca içimde gizledim çok tuhaf bir hikayesi var anlatsam roman olur derler ya öyle işte. yıllarca sevdim sadece bir gün sevgili olduk sabah evet dedim ertesi sabah ayrıldım. nedeni niyesi baya acıtır şimdi insanı aşka lanet ettirir. sonrakiler zaten kaçış arayış aldanış gibi gelir aynı tadı hiçbiri vermez. kaderine yazılan kişi karşına çıkınca da en olmazı bile mümkün oluyor zaten. sonra fark ediyor insan ben şu hayatta en çok iki adamı sevdim birinden vazgeçmem imkansız diğerine sevgim saygım sabrim sadakati sürdüğü sürece mümkün. biri kocam diğeri küçük aşkım oğul balım herseyim tuğram

0

ilk aşkım vardı ama artık adını dahi duymak istemiyorum .

0

herkesin bir ilk aşkı vardır. bu genellikle lise yıllarında olur. her insan birine gönül bağlar ama bu gönül işleri özellikle lise gönül hayatı fazla uzun sürmez. gençlik işte.

0

ilk aşkımın adı arda. aynı mahalledeydik. ama sonra çok çirkin oldu.

0

ilk ve son aşkımın adı erkan iyi ki onu sevdim.