0

kadin olduum icin aeabalarla ilgilenmiyorum. ondan olabilir mi acaba senin araba sorularina katilmayisim. :) herkesin ilgi alani farkli oldugu icin burada isteyen istedigi soruya cevap verir... zaten arabayla ilgilenen varsa illa ki cevap veren cikscsktir sorulara.

0

sende benim sordugum tarih sorularinda goremiyordum :d :d cogu kisinin ilgi alani fsrkli burada. hele hele bir akdin olarak araba gibi bir hobim olmadigi icin... crvap vermemeyi yeglerim...

0

ooff ne laf soylediniz be tamam tamam katilmayin :)

0

senin ilgi alanın olabilir tabi benim eşimde sorsam cevap verir ama benim pek ilgi alanım olmadığı için bilmediğim soruya boş boş cevap saklamakta istemiyorum o yüzden normal herkes arabalara ilgi duymaz özellikle biz kadınlar erkekler kadar bilmeyiz bu konuları

1

benim sorduğum sağlık sorunlarına da katılmıyorsun özellikle gebelikte sorduğum sorulara da katılmıyorsunuz. ben sana buradan laf söylüyor muyum .çünkü herkesin bilgi birikimi olduğu kategori vardır ben arabalarla fazla ilgilenmediğim için arabalardan pek anlamadığım için sorularına cevap veremiyorum kusura bakma. ama en cok hangi arabaya asiksin dersen range rover hayranıyım; )

0

gören de otomobil ile ilgili bir şey bilmeyi marifet sanır, çok mu önemli otomobil bilgisi? eğitimini mi aldın. ben cahilim bu konuda. gerek görsem öğrenirdim zaten. ayrıca otomobil bilmek bana ne katabilir ki, sanat filmlerinden bahsetmek yerine otomobil mi konusacaktım bir ortamda.

0

neredeyse uzun zamandir ara ara,otomobiller ile alakali sorular yoneltip kendim cevapliyorum ve bu sorulari benden baska cevaplayan neredeyse hic yok..
bu konuda site de yalniz oldugumu dusunuyorum artik.
sizlerinde sorularima eslik etmenizi bekliyorum.
ilginizi ceker cekmez bunu bilemem ama bilgi bilgidir her ne alanda olursa olsun.
yine de bilip yazmayanlar da vardir illa ki onlardan da ricam lutfen sorularima katilsinlar.:)