0

devamının gelmesini dilediğim yeşilçam temalı reklam filmidir. özellikle balkonda kahkaha atan erol taş, kahve içen adile naşit, gülen yüzüyle hülya koçyiğit, ve babaların en tontonu hulusi kentmen'i görmek beni ilk izlediğim zaman aşırı mutlu etmişti. kemal sunal, şener şen, ali şen, ilyas salman'lı ikinci bir reklam filmi çekseler ne çok mutlu olurum.

1

bende çok beğenerek izledim. harika bir montaj olmuş. ama gözler bir kemal sunal, şener şen, ilyas salman, tarık akan, türkan şoray da aramadığı değil. belki devamı gelir. özellikle adile naşit'i ve münir özkul'u görmek çok hoş olmuş. o sıcacık aile hissi izleyiciye bu kadar güzel verilemezdi.

0

yeşilçam oyuncularından kurulmuş bir reklam açıkçası çok harika ve eğlenceli buldum. izledikçe de keyif alıyorum. bir reklamdan keyif alarak izleyeceğim aklımın ucuna bile gelmezdi açıkçası.

0

evet yeni ziraat bankası reklamını izledim. çok güzel bir reklam olmuş bence beğendim yani.. ben de ziraat bankası kullanıcısı olarak ziraat bankası'nın devamlılığını diliyorum. bana göre en güzel banka olarak düşünüyorum. tabii ki bu benim fikrim. güzel yani reklam beğendim ben başarılı bir reklam olduğunu düşünüyorum.