1

şu anda sevdiğim insan zaten hayatında daha önce sevdiklerime karşı bütün umudumu kaybettim zaten kaybetmemiş olsaydım şu anda başka bir ilişki içerisinde olmazdım. tüm yolları denedikten sonra hiçbir şey olmayacağını anladıysam eğer sevdiğim insanın gelmesini de bir ömür boyu asla beklemem ve kendi yoluma bakmaya çalışırım. zaten bu şekilde sürekli olarak onun geleceğini düşünürsek başka insanlara hiçbir şekilde şans tanıyamayız ve kendi yolumuzu çizemeyiz. ben hayatımda olan eskilerin hepsinin üzerine sünger çektim zaten eve gelmesini bekledim hiç kimse yok şu an hayatımda. eskiden çok fazla sevdiğimi umut beslediğimiz insan da bu saatten sonra çıkıp gelirse onu asla artık hayatıma dahil etmem. çünkü ben onun için elimden gelen her şeyi vakit çok fazla geçmeden yaptım ve ilişkimiz bitmemesi için yeterince çaba gösterdim ben istediğim zamanlarda o istemiyor ve köşe bucak kaçıyordu. ömrümüzden yemeden ilişkimize kaldığı yerden devam edebilirdik. ancak o böyle olmasını istemedi o yüzden ben de bu şekilde istemeyen bir kişinin üzerine daha fazla gitmem sonradan pişman olursa da pişman olduğu ile kalır asla benim hayatıma tekrar giremez.

0

hayır kesinlikle artık gelmez çünkü o kadar inatçı ve gururlu ki gelmez yani. pişman olup gelmesini isterdim ama. hiçbir şekilde gelmez o kadar inatçı ki anlatamam.pişman olmasını isterdim pişman olsun gelsin ayaklarima kapansin isterdim.

0

umarım çıkıp gibi gibi bir gün beklerim pismansa gelir

0

sevdiğim insan bir gün çıkıp gelir mi kavuşurmuyuz bilmiyorum ama benden helallik istemek için geleceğini biliyorum. kesinlikle gelecektir yani. çünkü bir insanın canını yakıyor sanız ve ona kötü zamanlar mutsuz zamanlar yaşatıyorsanız yolunuz mutlaka o insana çıkacak demektir. gelir mi kavuşurmuyuz bilmiyorum ama helallik almak için geleceğine inanıyorum ama yine de onun üzülmesini asla istemem eskiden sevdiğim insan değil de yeniden seveceğim bir insan karşıma çıksın gelsin beni bulsun isterim tekrar da mutlu günler yaşamak isterim ama bu sefer boşu boşuna zaman harcamak istemem, sonsuza kadar onunla beraber olmak isterim.