0

insan birden bire aklına bir şeyler gelince hüzünlenebilir. sorunları ve acıları aklına gelebilir. bazen ayrılık acısından veya gurbette oluşumuzdan dolayı da birden bire hüzünlenebiliriz insanlık hali.

0

herkes den herşeyden uzaklaşır oldum insanların davranışlarından yaptıklarından dolayı.. herkes iyi olsa keşke.

0

bende geceleri oluyor o genelde sanırım birikmislikten de oluyor biraz içimize atıp sıkıntı yapıyoruz birikiyor bir yerden sonra hüzün kaplıyor birden . genelde geceleri oluyor çünkü mesela ben genelde gülmeye çalışan sıkıntım olsa bile belli etmemeye çalışan bir insanım gece kendimle başbaşa kalınca rahat rahat hüzünleniyorum . sanirim dışarıya mutsuz ve güçsüz görünmemek için kendimle başbaşayken oluyor genelde . sıkıntılarımiz var eşime bile belli etmemeye çalışıyorum o da iyice benim halime de üzülüp birde benim için sıkıntı yapmasın diye yani bazen iyi geliyor insana .

0

insan olarak güleriz ağlariz neşeleniriz oynariz ziplariz hayat bu arkadaşlar her gün ayni psikoloji olmuyor tabi insanlar nasil mutlu olur iş olur kazanç sağlar yuva kurur çoluk çocuk a karişirsa mutlu olur mutsuz eden faktörler de var tabi insanin canini sikan ama hayatin gerçekleri ben hüzünleniyorum borçlarim var iş yok elimden gelenide yapiyorum olmuyor

0

birdenbire hüzünlenmenizin sebebi eskiden aklınıza gelen güzel anıların şimdi yaşanmıyor olması etkilidir. mesela birini özlemişsinizdir aklınıza gelir ve o kişinin yanınizdada olmaması bizi çok üzer.

0

bir yerde okumuştum insanın birden bire huzunlenmesi birini cok fazla sekilde ozledigine isaretmis. bence de öyledir ya da aklınıza kötü bir şey düşer geçmişten gelen kötü anılarını düşündüğü zaman birdenbire hüzünlenebilirsiniz ya da kötü bir halde olan insanı gördüğünüzde hüzünlenebilirsiniz ..yani bunun birçok sebebi vardır ama ben genelde hüzünlü bir insanım çünkü dünyanın hallerine insanların halleri düşündükçe hüzünleniyorum ve geçmişten özlediğim birçok insan olduğu için hüzünlenmemek elimde değil.