0

bazıları ne kdar da inanmasa büyük olasılıkla doğrudur

0

rüya gördükten sonra çok etkilendiysem anlamına bakarım ama fazla inanmam . cünkü rüya bilinç altıdır. o gün kafanıza takılan yada sizin aklınızı kurcalayan bir konudan dolayı görülmüş olabilir. ama bir yandan da bazen bişeylerin insanlara rüya yoluyla malum olduğunu da düşünen bir insanım o yüzden çok inanmasam da anlamına bakmayı tercih ediyorum . ama gercekten çok etkilendiğim rüyalarda .

0

ben inanırım bazen rüya gördüğümde direk bakarim

0

bilinç altı çok dolu huzursuz yaşadığı hayattan memnun olmayan sık sık sorgu halinde olan kafasıyla çok konuşan kişiler normal insanlardan biraz fazla rüya görürler. çoğu rüya bilinçaltımızın bir ürünüdür. zaten inansam da net yargılar yoktur tabiplerde. çoğu hayra iyiye yorar ya da kötüye. fakat haber gelecek para gelecek vesaire yorumların hiçbiri de tutmuyor.

0

ben rüya tabirlerine çok inanırım hatta gördüğüm rüyaların hemen tabirlerine bakar ve benimle ilgisi olup olmadığını arastiririm.

0

evet rüya tabirleri inanıyorum ama internete binbir türlü tabir var. farklı farklı tabirleri var .ama bizim evimizde rüya tabirleri kitabı var farklı farklı alimlerin yorumlamış olduğu rüyaların yorumları var onlara bakıyorum genelde internetten çok bakmıyorum.çünkü bazen yalan yanlış yorumlar açıklamalar olabiliyor ama genel olarak rüya tabirlerine inanıyorum. çünkü eskiden gelen bir şey bu bizim için ve çok rüya görüyorum ben neden çok rüya görüyorum bilmiyorum ama rüya görmediğim bir gün yok.