0

yılbaşını özellikle diğer günlerden daha az hareketli geçirmeye özen gösteriyorum. çünkü yılbaşında dışarıdaki mekanlar fiyatlarını yılbaşını kullanarak iki katına çıkartıyor ve bizi sömürmeye çalışıyor. ve ben de onların tuzağına düşmeyip o gün özellikle evde duruyorum. çünkü durduk yerde fiyatlarını normalin üzerine çıkartmalarını sevmiyorum bu yüzden o mekanlara gitmiyorum. zaten yılbaşı dinimizde de kutlamak günah o yüzden hiç kutlama gereği hissetmiyorum ama onun dışında her gün gayet güzel eğleniyorum.

0

yani büyük bir ihtimal yılbaşında ben ailemle evimde olurum. yemeğimi yapar ,oturur televizyonda o ses türkiye programını izlerim. yani dışarıya çıkmam zaten bu hayatta geçinmek çok zor oluyor. bir de dışarıdaki şeylere para veremem sonuçta benim yemeklerim güzel olduğu için en güzeli evde oturup da eğlenmek ondan dolayı evimde ailemle meşgul olmaya her şey tercih ederim ve benim oğlumun 2 yıl başını benimle geçirmesi benim için çok önemli zaten ilk yılbaşında 1 aylık mı ,2 aylık mı ne öyle bir şey de şimdi ise 15 aylık yani oğlumla ve eşimle gecircem yılbaşını.

0

yılbaşında olmazsa olmazım ders çalışmak olacaktır. çünkü artık finaller geldi ve benim ders çalışmam gerekiyor. şu yarışma bir bitse de derslerimi asılsam diyorum yarışma çok uzun olduğu için derslerime çalışamadım ilk 10'a girmeyi çok istiyorum yoksa yarışma umrumda değil .ders çalışmam lazım benim yılbaşında da sınavlar geldiği için ders çalışacağım .siz de ne yaparsınız artık bilmiyorum herkes eğlenirken sanırım ben ders çalışacağım.

0

yılbasında ailemle. cocuklarmla,eşimle. meşgul olurum yılbası haram.

0

herhangi bir kutlama düşünmüyorum. fakat arkadaşlarımla güzel birgün geçirmek istiyorum.