0

hayır aleyna tilki'nin şarkılarını dinlemiyorum zaten onun şarkılarını da hiç sevmem kendisini de hiç sevmiyorum yani benim dinlediğim tarz değil aleyna tilki'nin şarkıları ben en çok türk halk müziği ve türk sanat müziği birden türküleri çok severek dinlerim bu yeni çıkan şarkılar ve türküler pop müzikleri pek fazla aram yoktur zaten aleyna tilki'den tarzını ve şarkılarını hiç beğenmiyorum.

0

hayır dinlemem dinlemek isterdim havalı oldugundan dolayı hayır

0

ne yalan söyleyeyim dipsiz kuyu şarkısını beğendim ama öteki şarkıları hiç güzel değil türkiye'nin kalbini fetih etmek istiyorsa daha çok yavaş ve hafif efkarlı şarkılar yapması lazım diye düşünüyorum

0

hayır genellikle dinleniyorum çok nadir şarkılarını dinliyorum . ben zaten pop şarkı sevmem ve pek dinlemem açıkçası bundan dolayı .

0

fazla dinlediğim söylenemez valla hen sevmiyorum o kızı ya çok şımarık gerçekten tabi benim düşüncem. kız evladım var yargılamak istemiyorum allah korusun onun gibi falan olur ama asla olsun istemem hiç mi uyaran yok anlamıyorum dogalim ben diyor tamam bende doğal bir insanım ama acayip acayip hareketler yapmıyorum ki göz önünde olan bir insansın sen nasıl hareketler onlar anlamıyorum büyüyüp kafa yapısı oturunca eminim o da benim gibi düşünür suan farkında değil yaşı küçük bu kadar ünlü olmak kafa yapısını bozdu tabi normal olarak .

0

hayır dinlemiyorum bana hitap eden bir yanı yok çünkü.