0

tabiki yakar ve insanı üzer. erkek kadın farketmez bence kim ağlarsa ağlasın insan üzülür. erkek kadın diye bakmıyorum olaya ben. aslında erkekler de duygusal insanlar olabiliyor ama bunu bazen karşısındaki insana çok belli edemiyorlar yani sevgilerini açıkca gösteremeyebiliyorlar belli edemiyorlar bundan dolayı da belki yanlış anlaşılıyor olabilirler. bence erkekler de kendilerini biraz belli etseler kadınlar onları daha iyi anlıycak diye düşünüyorum tabi kadın düşüncesi beyin yapısı ile erkek düşüncesi ve beyin yapısında ciddi farklılıklar var bunlardan dolayı da çatışmalar çıkıyor ama ne olursa olsun özünde hepimiz insanız ve hepimizin duyguları var erkekler de ağlayınca insanın canı yanar tabiki hele bir anneyseniz oğlunuz varsa daha da üzülürsünüz ınub üzülmesşne ağlamasına.

0

erkeği kadını yok hepimiz insanız etten kemikten oluşuyoruz. ağlayabiliriz.

0

evet kesinlikle özellikle babamın ağlamasına hiç dayanamıyorum . eşimden bile babamdan etkilendiğim kadar etkilenmiyorum . özellikle kuşağımi baglarken ağlaması gitmez gözümün önünden çok ağlamistik o gün allah tabi hep öyle şeyler için aglatsin beterinden korusun inşallah.

1

yani diğer erkekler ne ağlaması beni ilgilendirmez ama genellikle benim babam ağladığında benim canım çok yanıyor ve en sonunda ağlarken gördüğümde kardeşim askere gidiyordu. gerçekten çok kötüydü dayanamadım diyebilirim. ben hiçbir şekilde babamın ağlamasına dayanamıyorum. zaten bence ağlamak erkeği yakışmıyor. yani ben üzlüyorum öyle söyleyeyim ama nedense eşimin ağlamasını çok istiyorum ama bir türlü anlatamıyorum. acaba beni kaybetmesini mi sallasam anlamadım ondan sonra tekrar geri barışırım. :))

0

evet o erkek sevdihim adamsa canim çok yanar. benle ayrılırken aglamisti ve ben çok kötü olmuştum. ama suan halimize bak ayriyiz o zamanlar ağlayan adam benim canımı yakmak istiyor ve ben ona karşı nerfret doluyum .