0

evimde hayvan beslemiyorum ama ilerde beslemek isterdim . baligim ve kopegim olsun isterdim.

0

evet evimizde köpek besliyoruz. benim küçüklüğümden beri bizim evimizde köpek her zaman vardı .ve şu anda öyle hâla köpeğimiz var. köpek gerçekten insan dostudur derler ya aynen öyle. köpekleri çok seviyorum gerçekten çok akıllı hayvanlar ve sevdiklerine yani sahiplerine çok sadıklar. ve benim en sevdiğim köpek cinsi kangal köpekleridir. büyük kangal köpekleri olan köpekleri çok seviyorum ve hoşuma gidiyor.

0

merhaba yusuf2344, evimde güzeller güzeli tatlılar tatlısı 2 tane muhabbet kuşum var bir papağan almayıda düşünüyorum. onlarla vakit geçirmek bana çok iyi geliyor. aslında evde tek başıma yaşasam annem babam abim kardeşim olmasa evimi kedi köpek doldururdum ama kesinlikle cins köpeklerden almazdım sokakta üşüyen canlıları alırdım evime elimden geldiği kadar yardım ederdim.
daha önce küçükken yine muhabbet kuşu beslemiştim. allah rahmet eylesin ölmüşlerdi.
inşallah kendi evime çıktığım zaman bir çok dost edineceğim

0

hayır şu an beslemiyorum ama beslemeyi çok istiyorum. bir kedi veya bir köpek.. çünkü onların hallerine çok üzülüyorum dışarıda soğukta yemek bulamıyorlar, sığınacak yer bulamıyorlar. inşallah bir gün hayvan sahibi olmayı istiyorum .akrabalarımdan da hayvan sahibi olan çok insanlar var çok duyarlilar gerçekten ama elimden geldiğince hayvanları evime alamasam da dışarıda beslemeye özen gösteriyorum. gördükçe onlari asla aç bırakmıyorum. yani siz de öyle olalım lütfen hayvanlara karşı duyarlı olan çünkü hayvanlar sizin için en sadık dosttur. insanlardan daha değerliler benim için hayvanlar..