0

iphone bilgisayar casper bilgisayara göre daha çok üstündür vede iyidir.

0

apple bilgisayarları diğer markaları göre daha iyidir çünkü : apple ''mac'' adı verilen işletim sistemi kullanıyor ve çok ayrı bir çalışma sistemi var diğer bilgisayarlara göre ve diğer bilgisayarları kullanan insanlar apple ' ın bilgisayarlarını kullanınca aradaki farkı rahatlıkla anlayabiliyor.diğer bilgisayarlardan kastım windows işletim sistemi kullananlar bilgisayarlar , bu tip bilgisayarlar çok fazla kasma, ısınma sorunu yaşıyor.bu sorunlarla karşılaşmamak içinse ciddi miktarda paralar dökmek gerekiyor.

0

ıphone bilğisayar daha iyidir fakat tabi fiyatı da oldukça yüksektir ama her şeye rağmen ıphone derim casper ın 3 4 katı cünkü fakat caspere vereceğin paranın üstüne 3 4 bin tl daha koyup mackbook alabilirsin.

0

iphone daha iyidir tabi ki ama çok pahalı herkes alamıyor ne yazık ki ben casper kullanıyorum o da güzel fena değil herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar alınmayacak bir marka değil

0

tabiki iphone bilgisayar daha iyidir. ama çok pahalıdır. çalıştığım yerde iphone varsı ve asla saçma sitelere girmezdi. heo kendini korumaya yönelik şeyler yapardı. çok hızlı açılıyorsu sayfalar. görüntüsü bile çok güzeldi.