0

içinde köfftesi ve biberi de varsa bayılırım beee

0

içine tavuk eti vd tavuk suyu konulursa daha lezzetli olur. zevkle tüketilebilir.

0

ben patatesin icinde olduğu bütün yemekleri seviyorum su yemekler patates kızartması patates salatası patates yahnisi en çok sulu yemeğini seviyorum içinde havuz bezelye küçük kuş başı doğranmış tavuk göğsü çok güzel kızarması da güzel olur ketçap mayonez harikası

0

ben patatesli yemeğini yiyemiyorum sevmiyorum da ama patatesin kızartmasını çok seviyorum, bol ketçap ve bolca mayonezle birlikte çok güzel gidiyor.resmen yemede yanında yat derler ya öyle bişey işte, patatesi bir tek öyle yiyebilirim başka türlü asla yemem hayatta.

0

ben patatesi sulu yemek olarak etli olarak köfteli olarak her zaman yerim ve de severim ayrıca doyurucu özelliği ile besleyici özelliği vardır. suyuna ekmek banmak daha güzel oluyor kışın genellikle daha çok yerim.

0

patatesli sulu yemekleri severim köfteli oluyor çok yakışıyor

0

patatesli sulu yemeğe bayılıyorum en sevdiğim yemeklerden birisi

0

patatesin sulu yemeğini severim sucuklu yaparım bazen çok güzel oluyor. sulu etlere konulduğunda seviyorum. patates çok temel bir gıda her türlü yerim severim. patatesi kabukları ile haşlayıp suyunu içerim, onun suyu cildi parlklaştırır, kanserden korur ve saçlarda beyaz oluşumunu engeller.

0

aslında patatesin her türlüsünü severim bende sulusu fırın da gerçekten çok güzel oluyor.

0

hayır patatesli sulu yemeği hiç sevmiyorum ve anneme de elimden geldiğince yaptırmıyorum. hatta anneme patatesli sulu şekilde yemek yapacağına fırında tavuklu yapmasını istiyorum. o şekilde daha çok seviyorum annem de genelde fırında tavuklu yapıyor patates yemeğine ya da kızartma yapıyor .ben de afiyetle yiyorum.

0

patates sulu yemeği severim patatesleri biraz iri şekilde doğru jackson patatese en çok yakışan tavuk eti tavuk etlerinde patates kadar onun iriliğinde doğrayın soğanla salça ile güzelce kavurup üzerine su koyup patatesler yumuşayıncaya kadar pişirip afiyetle yiyin

0

patatesi ve yemeklerini çok severim bizim evdekiler de çok sever ve genelde de yaptığım bir yemektir. fırında olsun sulu olsun patatesli tavuk özellikle çok yaparım. patatesli bezelye çok yaparız . patatesli sulu köfte çok yaparız. yani genel olarak patates yemeklerimde oluyor .

0

patates yemeğini genellikle severim sulu olanını da çok severim patateslerinide ezerim püre haline getirir yerim veya ezmeden yersem de suyuna ekmeğimi bandırırım öle yerim yanında turşu ve soğanda severek yediklerimdendir