0

büyük ev neden avantaj sağlasın ki 4 kişilik bir aile için. büyük ev dezavantajları vardır. temizlik mesela

0

büyük ev tabiki her zaman daha iyidir içinde yaşaması daha tahattır çocuklar ikiden fazlaysa özellikle dahada gereklidir

0

eger kalabalık aile ise avantaj ama 2 3 kişilik aile için avantajı yok bence. sonuçta bunun ısınma sorunu , o evissürekli temizleme sorunu falan bunlar kolay işler değil . kira olacaksa özellikle hiç istemem küçük olsun benim olsun yeter derim büyük ev meragim hiç olmadı kalabalık olmadığımız sürece 3+1 ev idealdir.

1

hangi konuda avantaj beklediğinize göre değişir. büyük evin büyük derdi olur. temizlenmesi, ısınması, dekore etmesi, aydınlatması normal bir eve nazaran daha zor ve masraflı olacaktır. bunlar dezavantajlı durumlar. zaman açısından da uzun zaman alacaktır. ama geniş bir aileyse büyük ev zaten gereklidir. avantajı ise geniş bir yaşam alanına sahip olmak olacaktır.

0

buyuk bir ev eger kalabalik bir aile iseniz avantaj saglar tabiki. ama kalabalik olmasanizda ozel gunlerde misafir agirlama amacindan gayet avantaj sagladigi soylenebilir. mesela az odali veya dar evlerde ozel gunler de, dugun , nisan veya cenaze gunlerinde insanlar sigamiyor rahat edemiyor. o yonden biraz skntı yasanabiliyor. yani buyuk evin genis evin her zaman avantaji vardir zarari olmaz. ama belki ısınma acisindan bir zarari olabilir. genis oldugu buyuk oldugu icin ev sicakligi biraz dusebilir. onun disinda avantajlidir benim acimdan..